KASTET KLÆRNE: Ashley Greene stilte opp uten en tråd, men med en påmalt bikini for "SoBe". Foto: SoBe
KASTET KLÆRNE: Ashley Greene stilte opp uten en tråd, men med en påmalt bikini for "SoBe". Foto: SoBeVis mer

Her er hun egentlig helt naken

Ungdomsstjernen lot alle klærne falle, men det synes ikke på bildene...

SEHER.NO: Den flotte "Twilight"-skuespilleren Ashley Greene overlot lite til fantasien da hun frontet en reklamekampanje for energidrikken "SoBe".


For selv om hun ser påkledd ut på bildene, er 22-åringen nemlig fullstendig naken. Drakten hun har på er nemlig malt på.

- Det tok artisten tolv timer å male på "SoBe"-skjellene på hver drakt. Men det var fullstendig verdt det. Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, sa Greene ifølge NY Daily News etter fotoshooten.

- Vi gjorde to fotoshoots, en på stranda og en i en avsideliggende jungelaktig setting. Det var helt utrolig. Det var deilig å komme seg vekk og tilbringe tid på et så vakkert sted i noen dager.

Greene har tidligere vært gjennom en nakenskandale, etter at det angivelig ble lagt ut private nakenbilder av skuespilleren på nettet.

Bildene som er tatt for "SoBe" vil derimot bli gitt ut på en helt lovlig måte, og vil bli å finne i badetøy-utgaven av "Sports Illustrated", i salg i februar.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bildene ser ut til å være av henne

KASTET KLÆRNE: Ashley Greene stilte opp uten en tråd, men med en påmalt bikini for "SoBe". Foto: SoBe
VAKKER: 22 år gamle Ashley angrer ikke på at hun stilte opp naken. Foto: SoBe