Her er hun åtte måneder på vei!

Venke Knutson fikk Jan Thomas-makeover få uker før termin.

FØR OG ETTER: Her er Venke Knutson før (t.v) og etter Jan Thomas' makeover i onsdagens episode av «Happy Day».  Foto: TV 2
FØR OG ETTER: Her er Venke Knutson før (t.v) og etter Jan Thomas' makeover i onsdagens episode av «Happy Day». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:   Mandag var det premiere på den andre sesongen av kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husbys (44) stylingprogram «Happy Day» på TV 2.

I forrige sesong, som ble sendt i høst, fikk kjente navn som Christer Falck, Else Kåss Furuseth, Solveig Kloppen og Anders Bye makeover av kjendisstylisten, og hittil i år har politiker Knut Arild Hareide og artist Noora Noor fått stylingtips av 42-åringen.

Onsdag er det popstjernen Venke Knutsons tur (32) til i stylingstolen i Jan Thomas' Frognerstudio.

I forrige måned kunne 32-åringen avsløre at hun venter sitt andre barn med ektemannen Thomas Wold (32).

Så langt har hun klart å holde babymagen skjult, men under Gaygallaen på Edderkoppen i begynnelsen av januar innrømmet hun at hun var åtte måneder på vei, og at hun har termin allerede i februar.
 
Dermed er det også en svært høygravid Venke som møter opp i Jan Thomas' studio i onsdagens program.

Ifølge 32-åringen, som har vært lite i rampelyset siden hun ble gravid, ønsker hun en flott makeover, som passer med det å ha stor mage.

- Når man er gravid, så ønsker man ikke ting som klemmer veldig. Man skal ha ting som kan bevege seg litt. For deg så passer det å gå med klær som er løse og med litt farger. Du er fremdeles en veldig tynn jente, men med en stor kul midt på magen, sier Jan Thomas i programmet.  

Stylisten forteller at han har lyst til å gi Venke en glamourøs makeover, men som samtidig får frem det vakre ved det å være gravid.
 
- Du har den gløden. Jeg vil at du skal være sensuell, sexy og nydelig gravid, smiler han. 

Og etter en grundig omgang styling, hårfiksing, klesprøving og sminking, er det en helt «ny» Venke som møter seg selv i speilet iført en lekker blå kjole, høye hæler og diskre sminke.

- Åh, nå kan jeg faktisk gå på ball, nesten som Mette-Marit! Så veldig fint det var, og så deilig at det ikke er så masse makeup, sier en smilende Venke, og er tydelig strålende fornøyd med resultatet.

«Happy Day» sendes på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Hyller Jan Thomas som homo-forbilde