Her er Huitfeldts nye veskebærer

Shakeel Rehman hadde sin første dag på jobben i går, da tok han et realt vesketak!

FØRSTE ARBEIDSDAG: På sin første arbeidsdag fikk Shakeel Rehman være kulturminister Anniken Huitfeldt på Bislett Games. Foto: Andreas Fadum
FØRSTE ARBEIDSDAG: På sin første arbeidsdag fikk Shakeel Rehman være kulturminister Anniken Huitfeldt på Bislett Games. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken ble det kjent at mossingen Shakeel Rehman (27) er ansatt som politisk rådgiver i Kulturdepartementet.

Første dag på jobben fikk han den gjeve oppgaven med å bære vesken til statsråd Anniken Huitfeldt (42)!

- I dag er hans første dag på jobben og det har gått veldig bra. En positiv ting er å ansette gutter som er så trygg på sin maskulinitet at de kan bære en dames veske. Det er greit å ha noen til å gjøre det også og jeg er kjempefornøyd, sier Huitfeldt spøkefullt til Se og Hør.

På sin første arbeidsdag fikk mossingen være med på Bislett Games. Her fikk han se verdens raskeste mann Usain Bolt showe og spurte til seier på 100-meteren. I tillegg fikk han møte kronprinsparet.

Inntrykkene var mange, men han holdt likevel fokus og tok alle oppgavene med glans. Veskebæringen fikk definitivt ståkarakter.

- Der får han terningkast seks, sier Huitfeldt.

Det unge politikertalentet tok fotoseansen med godt humør og er fornøyd med sin nye jobb, som ikke bare innebærer veskebæring.

- Det er mye å sette seg inn i og det blir mange spennende utfordringer. Det har vært veldig gøy så langt, sier Shakeel til Se og Hør og smiler.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stakk av med capsen til Bolt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer