Her er Hollywoods nye stjernepar

Halle Berry hånd i hånd med Kylies eks.

DATER?: Ifølge People Magazine har Halle Berry blitt sammen med «Dark Tide»-motspiller Olivier Martinez. Her er paret avbildet sammen på settet i Sør Afrika tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
DATER?: Ifølge People Magazine har Halle Berry blitt sammen med «Dark Tide»-motspiller Olivier Martinez. Her er paret avbildet sammen på settet i Sør Afrika tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er fire måneder siden filmstjernen Halle Berry (44) endte sitt fire år lange forhold til modellen Gabriel Aubry (34).

En av årsakene til at paret, som har datteren Nahla sammen, gikk fra hverandre skal være at aldersforskjellen ble for stor, og at Berry ikke synes at Aubry var «helt tilstede» i forholdet. 

De to eksene skiltes imidlertid som venner, og Aubry har bodd sammen med filmstjernen i Cape Town de siste månedene for å passe på datteren mens Halle spiller inn filmen «Dark Tide».

Å bo sammen med eksen har likevel ikke hindret Halle i å finne kjærligheten igjen.

Ifølge People magazine har nemlig Oscar-vinneren blitt sammen med «Dark Tide»-motspiller Olivier Martinez (44), som tidligere var sammen med popstjernen Kylie Minogue.

De to stjernene skal ha blitt observert sammen ved en rekke anledninger, og ble nylig avbildet hånd i hånd i gatene i London.

Tidligere denne uken var filmkollegene også sammen i Oliviers hjemby Paris, hvor flere øyenvitner så dem kysse og spasere gatelangs arm i arm.

- De smilte og lo begge to. Kroppsspråket deres var veldig flørtete. De virket definitivt som et par, og så helt klart ut til å være mer enn gode venner, forteller en kilde til People.

Etter en romantisk middag på restauranten Casa Bini i den franske hovedstaden, skal paret ha tatt en tur på Martinez' motorsykkel, før de deretter ble observert i het omfavnelse utenfor den franske skuespillerens hjem.

- Det var en klassisk «jeg kommer til å kysse deg her i mørket»-situasjon. Hun bare ventet på å bli kysset, sier et øyenvitne.

Olivier Martinez var sammen med Kylie Minogue i fire år, men forholdet tok slutt i 2007. I ettertid har den franske filmkjekkasen blitt koblet opp mot en rekke skjønnheter, og var blant annet sammen med den britiske supermodellen og «Transformers»-stjernen Rosie Huntington-Whitley.

Forholdet til modellen tok imidlertid slutt i mars i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Flytter til Afrika med eksen