Her er Hollywoods nye stjernepar

- Det kan bli seriøst mellom dem...

SAMMEN: Rachel McAdams og Michael Sheen skal ha møttes og forelsket seg under innspillingen av filmen «Midnight in Paris» i sommer.  Foto: All Over Press
SAMMEN: Rachel McAdams og Michael Sheen skal ha møttes og forelsket seg under innspillingen av filmen «Midnight in Paris» i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Hollywood ser ut til å ha fått et nytt stjernepar.

Ifølge Us magazine har nemlig den kanadiske filmskjønnheten Rachel McAdams (33), kjent fra filmer som «Mean Girls», «Wedding Crashers» og «The Notebook», blitt sammen med den britiske «Twilight»- skuespilleren Michael Sheen (41).

McAdams, som tidligere har datet skuespillerkollegaene Ryan Gosling og Josh Lucas, og Sheen, som også er kjent fra «30 Rock» og ikke minst filmer som «Frost/Nixon» og «The Queen», møttes på settet i forbindelse med innspillingen av filmen «Midnight in Paris» i sommer, og skal raskt ha funnet tonen.

Paret skal blant annet ha blitt observert sammen på fest under Toronto Film Festival i september, og søndag ble de avbildet hånd i hånd på et museum i den kanadiske byen.

Det har lenge versert rykter om at de to skal ha startet en romanse, men hverken McAdams eller Sheen har så langt villet kommentere skriveriene.

Ifølge kilder har imidlertid de to stjernene vært et par i over to måneder nå.

- Det kan bli seriøst mellom dem, sier en kilde til Us magazine.

Sheen, som tidligere tidligere var sammen med skuespillerinnen Kate Beckinsale, og har datteren Lily (11) med henne, har i et tidligere intervju skrytt voldsomt av det som nå tyder på å være hans nye kjæreste.

- Alle scenene mine var med Rachel  («Midnight in Paris»). Vi hadde det fantastisk i Paris. Hun er en genuint flott dame, og i tillegg slående vakker og utrolig talentfull. Hun har alt, sa skuespilleren i sommer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun snakket til meg