Her er Hollywoods minste elskere

Det er ikke alltid størrelsen på stjernestatusen det kommer an på...

KRITISERES FOR SENGEFERDIGHETENE: Ashton Kutcher er en av mange kjendiser som har måttet tåle kritikk for sine prestasjoner under dyna. Her er skuespilleren sammen med Natalie Portman i filmen «No strings attached» fra 2010.  Foto: Splash News/Paramount / All Over Press
KRITISERES FOR SENGEFERDIGHETENE: Ashton Kutcher er en av mange kjendiser som har måttet tåle kritikk for sine prestasjoner under dyna. Her er skuespilleren sammen med Natalie Portman i filmen «No strings attached» fra 2010. Foto: Splash News/Paramount / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange lar nok fantasien løpe løpsk når noen av Hollywoods barske karer viser muskler på skjermen, men ikke alle lever opp til forventningene.

Nettstedet Radaronline har laget en oversikt over det som skal være filmbyens dårligste elskere.

Mange blir nok overrasket over at Ashton Kutcher (36) får en plass på listen. «Two and a half men»-stjernen viser ofte frem sin muskuløse kropp på stranden, men ekskjæresten Brittany Murphy var ikke fornøyd med skuespillerens prestasjoner da hun diskuterte Ashtons forhold til Demi Moore med David Letterman i 2008.

- I forholdet deres er det vel slik at alder ikke betyr noe for ham, mens størrelsen ikke har noe å si for henne, sa Murphy.

I dag venter Ashton barn med forloveden Mila Kunis.

Eminem (41) imponerte heller ikke sin eks-kone Kim Mathers som i 2007 fortalte at rapperen ikke strakk til under laknene.

LITEN PENIS: Enrique Iglesias har flere ganger fortalt om sitt minimale utstyr.  Foto: Stella Pictures
LITEN PENIS: Enrique Iglesias har flere ganger fortalt om sitt minimale utstyr. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hvis du skal ha sex med ham, så sørg for å ha en liten blå pille klar ellers fungerer det ikke.

«Faket» på bryllupsnatten

Det samme problemet hadde Jessica Simpson. Popstjernen, som sparte seg til ekteskapet med Nick Lachey (40), var ikke i ekstase etter bryllupsnatten.

- Det lille utstyret hans var et problem av og til. Første gang vi hadde sex kjente jeg ikke så mye. Jeg «faket» hele greia og jeg syntes så synd på ham, sa Jessica ifølge Radaronline.

De færreste menn innrømmer selv at de er beskjedent utstyrt, men sangeren Enrique Iglesias (39) har flere ganger fortalt om sitt lille lem.

- Jeg har verdens minste penis, sa han i et intervju med australsk TV.

Han vil gjerne hjelpe andre menn med å finne riktig prevensjon.

- Det neste produktet jeg vil assosieres med er ekstra små kondomer. Jeg finner aldri ekstra små, og jeg vet hvor flaut det kan være, sa han til Houston Press i 2005.

En som kanskje vil kjøpe Enriques små kondomer er radiovert Howard Stern (60).

- Ingen mann vil innrømme at han har liten penis, men jeg sa det nå nettopp. Jeg er kanskje en av de minste i verden, sier Stern.

Johnny Knoxville (43) er heller ikke helt fornøyd med ustyret.

- Penisen min ser ut som et egg i et rede. Den ser seriøst ut som en lysbryter, har Knoxville sagt til Rolling Stone.

IKKE FORNØYD: Colin Farrell er ikke fornøyd med sine edle deler. Foto: Stella Pictures
IKKE FORNØYD: Colin Farrell er ikke fornøyd med sine edle deler. Foto: Stella Pictures Vis mer

Avslørte kollegaens omfang

Actionstjernen Colin Farrell har i mange år blitt ansett som et sexsymbol, men vil ikke skryte av sengeferdighetene.

- La meg si det slik; det er ikke noe å skrive hjem om!

Familiemannen Ben Affleck ble avslørt av «Armageddon»-kollega Clark Duncan som kanskje var litt sjalu på kameratens dametekke.

- Ikke misforstå meg damer, Ben er kul, men jeg har sett fyren naken og kom igjen!..jeg var ikke imponert i det hele tatt.

Usher tilbringer mange timer på treningsstudio, men ikke alle deler av kroppen hans er like attraktive - skal vi tro forfatter Karrine Steffans som beskrev sin natt med sangstjernen.

- Penisen hans er kjempeliten og han hadde vansker med å «finne veien».

LES OGSÅ: - Jeg ville blitt lesbisk for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer