STOR KJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at Angelina Jolie og Brad Pitt har et godt forhold - men sistnevnte vet ikke helt hvordan han skal beskrive det. Foto: Stella Pictures
STOR KJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at Angelina Jolie og Brad Pitt har et godt forhold - men sistnevnte vet ikke helt hvordan han skal beskrive det. Foto: Stella PicturesVis mer

Her er Hollywoods egen Harket

Brad Pitt blir filosofisk i ferskt intervju.

SEHER.NO: I et ferskt intervju med L.A Times snakker skuespiller Brad Pitt ut om sin store kjærlighet Angelina Jolie.

Flere amerikanske bloggere gjør narr av Pitt, som tilsynelatende ikke helt vet hvordan han skal formulere seg når det kommer til å beskrive forholdet.

- Det er en tragedie, i den forstand at kjærlighet involverer tap, og det er risikoen du må ta. Og jo større kjærligheten er, jo større er tapet, sier han.

Og legger til:
- Jeg føler det nå med kvinnen jeg er sammen med, og barna jeg har. Men uansett hvilken kurs vi er på - tiden vi er sammen er ekstraordinær.

Pitt sier at livet forandret seg betraktelig da Angelina og barna kom inn i livet hans.

- Jeg hadde et helt annet liv, og jeg har mer erfaring. Og jeg kom unna med mer enn jeg burde. Livet gikk sin gang, du vet, det er på en måte en blindvei. Å være far er veien jeg alltid har trodd jeg skulle gå. Men ikke før Angie og jeg følte det som noe naturlig, en naturlig vei å gå.

Har Hollywood fått sin egen Morten Harket?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Ble forelsket mens han var gift

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.