Kiefer Sutherland:

Her er Hollywood-stjernens hemmelig kjæreste

Skuespilleren skal ha datet 12 år yngre Cindy Vela i det skjulte i tre år.

LYKKELIG: Her er Kiefer og Cindy sammen under årets Guys Choice Award i vår. Foto: Cindy Vela/Instagram
LYKKELIG: Her er Kiefer og Cindy sammen under årets Guys Choice Award i vår. Foto: Cindy Vela/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den tidligere «24»-stjernen Kiefer Sutherland (50) verner godt om privatlivet sitt.

Helt siden 2014 skal han nemlig ha vært sammen med skuespilleren og modellen Cindy Vela (38) - et forhold han har skjult for omverdenen, skriver Contactmusic.com.

Etter tre år som kjærester har duoen også flyttet sammen, og Vela var nylig med på lasset da Sutherland turnerte med bandet sitt «The Kiefer Sutherland Band» i Europa, ifølge nettstedet.

Den mørke skjønnheten har delt en rekke bilder fra reisen på sin Instagram-konto, blant annet fra København, Stockholm og Paris, hvor Kiefer står oppført som fotograf på flere av dem.

I tillegg har hun postet dette bildet av seg selv, kjæresten og resten av bandet etter endt turne med følgende tekst: «Det var et eventyr», samt emneknaggene #Familie og #KieferSutherlandBand.

It was an adventure. #family #kiefersutherlandband | Photo by @jaysmix |

A post shared by Cindy Vela (@cindyvela) on

Kiefer har en rekke store filmer på merittlisten sin, som «The Lost Boys» og «Melancholia», og er i dag aktuell som hovedperson i TV-serien «Designated Survivor».

Cindy har spilt i mer ukjente filmer, men hun jobber også som modell og saksofonist.

På Instagram har 38-åringen delt flere søte bilder av seg selv og Hollywood-stjernen, et allerede i 2014.

#tbt to #London

A post shared by Cindy Vela (@cindyvela) on

I 1990 spilte Keifer mot Julia Roberts (49) i filmen «Flatliners». Duoen forelsket seg på settet og ble kjærester kort tid etter. Samme året forlovet de seg, og bryllupsdatoen ble satt til 14. juni 1991.

Men tre dager før seremonien dumpet «Pretty Woman»-stjernen ham. Sutherland har i etterkant hyllet Roberts for at hun hadde mot til å gjøre nettopp dette.

- Jeg tror hun var realistisk med seg selv, og det er mye bedre. Det var meningen at bryllupet skulle være noe spesielt mellom oss to, men i stedet ble det en stor ting. Midt oppi dette tok hun mot til seg... Det var ikke det hun ønsket å gjøre, og jeg synes det krever mye mot å klare å si «Jeg kan ikke gjøre dette», har han sagt, ifølge Contanctmusic.com.

Like før skuespilleren traff Julia Roberts var han gift med Camila Kath i tre år, som han har skuespillerdatteren Sarah Sutherland (29) sammen med.

Fra 1996 til 2004 var han også gift med Elizabeth Winn.

EKS-FORLOVEDEN: Julia Roberts og Kiefer Sutherland var i midten av 20-årene da de forlovet seg. Her er duoen sammen under Oscar-utdelingen i mars 1991 - tre måneder før bryllupet ble avlyst. Foto: NTB Scanpix
EKS-FORLOVEDEN: Julia Roberts og Kiefer Sutherland var i midten av 20-årene da de forlovet seg. Her er duoen sammen under Oscar-utdelingen i mars 1991 - tre måneder før bryllupet ble avlyst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: TV-stjernen giftet seg i overdådig bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer