Hollywood-tvillinger:

Her er Hollywood-stjernenes ukjente tvillingsøsken

Visste du at Hollywood-stjernene Vin Diesel og Ashton Kutcher har tvillingbrødre som lever utenfor rampelyset?

TVILLINGER: Vin Diesel (51), Scarlett Johansson (34) og Ashton Kutcher (40) er alle blant stjernene som har ukjente tvillingsøsken. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGER: Vin Diesel (51), Scarlett Johansson (34) og Ashton Kutcher (40) er alle blant stjernene som har ukjente tvillingsøsken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som ikke vet hvem tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen (32) er.

Olsen-tvillingene fikk sitt gjennombrudd allerede ni måneder gamle i den populære komiserien «Fullt hus» hvor de byttet på å spille familiens søte lillesøster Michelle Tanner.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENTE FJES: Mary-Kate og Ashely Olsen er et av verdens mest kjente tvillingpar. Foto: NTB Scanpix
KJENTE FJES: Mary-Kate og Ashely Olsen er et av verdens mest kjente tvillingpar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 1995, etter åtte år i serien, hadde jentene allerede opparbeidet seg en solid skuepillerkarriere, og de fortsatte å spille i en rekke filmer sammen i etterkant av komiserien.

Søstrene har tjent seg søkkrike på suksessen, og er i dag også kjente klesdesignere, produsenter og forfattere.

View this post on Instagram

#candid #graduating

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Brødreparet Dylan og Cole Sprouse (26) er det nok også flere som har lagt merke til de siste årene.

Cole Sprouse ble godt kjent for mange i 2000 da han som syv-åring fikk rollen som Ross Gellers sønn, Ben, i TV-serien «Venner for livet».

I begynnelsen av karrieren pleide Cole og Dylan å bytte på å spille samme rolle. I California er det nemlig forbudt for unge skuespillere med lange dager. Derfor kunne Cole jobbe på starten av dagen, før Dylan tok over med den siste halvdelen.

I Adam Sandler-filmen «Big Daddy» fra 1999 delte blant annet tvillingbrødrene på rollen, før de i 2005 fikk sin egen Disney-serie «The Suite Life of Zack and Cody».

Siden 2017 har Cole Sprouse vært å se i den populære Netflix-serien «Riverdale».

Olsen-søstrene og Sprouse-brødrene er derimot ikke de eneste tvillingparene i Hollywood, men mange av de andre er for de fleste helt ukjente.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMTE: Her er skuespiller-brødrene Dylan og Cole Sprouse sammen på scenen under et MTV-arrangement i New York i 2008. Foto: NTB Scanpix.
BERØMTE: Her er skuespiller-brødrene Dylan og Cole Sprouse sammen på scenen under et MTV-arrangement i New York i 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (40) er kjent fra en rekke filmer. Han startet karrieren sin i TV-serien «That '70s Show», og fortsatte med filmer som «Dude, Where's my Car?», «What Happens in Vegas», og «Jobs».

På privaten er han gift med skuespillerkollega Mila Kunis (35) og sammen har de barna Wyatt (4) og Dimitri (2).

En som står Ashton svært nær, men som har holdt seg helt unna rampelyset, er tvillingbroren Michael Kutcher (40).

Michael er fem minutter eldre enn Ashton, og har vært en viktig støttespiller for stjernebroren opp gjennom årene.

- Han er min aller beste venn, har Ashton uttalt om tvillingbroren.

Michael lider av tilstanden cerebral parese, og måtte gå gjennom en hjertetransplantasjon som 13-åring. Ashton har tidligere sagt at Michaels sykdom har gjort at han setter mer pris på livet.

Gisele Bündchen

Den brasilianske skjønnheten Gisele Bündchen (38) er en av verdens best betalte supermodeller. I 2006 begynte hun å date den amerikanske fotballhelten og quarterbacken Tom Brady (41), og sammen har de datteren Vivian Lake (6) og sønnen Benjamin (9).

Selv om den vakre modellen er vant med å få mye oppmerksomhet på catwalken og på fotoshoots, så måtte hun dele rampelyset med hele fem søstre i oppveksten.

Hun er toegget tvilling med Patricia Bündchen, som ble født fem minutter etter Gisele, og som fungerer som både hennes manager og talsperson.

Laverne Cox

Mange fikk øynene opp for den amerikanske skuespilleren Laverne Cox (46) da hun dukket opp i rollen som Sophia Burset i Netflix-serien «Orange Is the New Black».

«Orange Is the New Black»-fans husker godt episoden som handler om bakhistorien til Sophia Burset, den transkjønnede innsatte som spilles av Cox.

I episoden finner man ut at Burset er gift, har en sønn, og at kona valgte å bli hos henne selv gjennom hennes kjønnskorrigerende operasjon. I episoden kan man se Sophia før operasjonen, da hun var Marcus.

De aller fleste var overbevist om at Marcus er spilt av Cox, men i virkeligheten er det hennes tvillingbror, musikeren M. Lamar, som spiller rollen.

Scarlett Johansson

Skuespilleren Scarlett Johansson (34), kjent fra filmer som «Hestehviskeren» og «The Avengers», ble også født tvilling. Broren Hunter er tre minutter yngre enn Scarlett.

Hunter hadde en rolle i søsterens film «Manny & Lo» i 1996, og de dukker ofte opp sammen arm i arm på premierer og eventer.

Hunter bruker mye av tiden sin på å jobbe med veldedige organisasjoner og politiske kampanjer, og i 2008 var han en av mange som bidro til at President Obama ble valgt.

Vin Diesel

Den populære skuespilleren Vin Diesel (51) er kjent fra blant annet «The Fast and the Furious»-filmene, og er en av de i Hollywood som drar inn mest penger på filmene sine.

Sammen med kona Paloma Jiménez (35) har han barna Hania (10), Vincent (9) og Pauline (3).

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR: Vin Diesel (51) er en av de mest suksessfulle skuespillerne i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Vin Diesel (51) er en av de mest suksessfulle skuespillerne i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Få personer vet at Diesel, som egentlig heter Mark Sinclair Vincent, har en toegget tvillingbror som også er i underholdningsbransjen.

Broren Paul Vincent holder seg generelt ute av medias søkelys, men i 2013 postet Diesel et bilde på sosiale medier av tvillingen sammen med «Fast & Furious»-kollega Paul Walker, som døde samme år.

Bildet ga han bildeteksten «The two Pauls».

Rami Malek

Rami Malek (37) har vært svært mye omtalt gjennom høsten etter at han spilte i filmen «Bohemian Rhapsody», der han har rollen som Freddie Mercury. Han har også gjort stor suksess med serien «Mr. Robot».

Det mange ikke vet er at også denne skuespilleren har en ukjent enegget tvilling.

Til tross for at Rami og broren, Sami Malek, nesten er identiske i utseende, har de valgt ulike retninger i karrieren. Sami bor i Los Angeles og jobber som lærer.

LIKE: Rami og Sami Malek har valgt ulike karriereretninger. Foto: NTB Scanpix
LIKE: Rami og Sami Malek har valgt ulike karriereretninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Se, så store de er blitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer