FORELSKET: Det var lett å se at Sofia Vergara stortrives i selskap med sin nye kjæreste Nick Loeb, da han besøkte henne på settet til filmen «Smurfene» lørdag. Foto: All Over Press
FORELSKET: Det var lett å se at Sofia Vergara stortrives i selskap med sin nye kjæreste Nick Loeb, da han besøkte henne på settet til filmen «Smurfene» lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Her er hennes nye kjæreste

Filmstjernen Sofia Vergara tok med sin nye favoritt-mann på jobb.

SEHER.NO:  Skuespilleren Sofia Vergara (37) regnes for tiden som en av de heteste TV-stjernene i USA, etter vellykkete roller i hit-seriene «Modern Family» og «Dirty Sexy Money».

Suksessen har ført til at den colombianske skjønnheten har fått mange mannlige fans. Men alle potensielle beilere må nok gå skuffet hjem, etter at Vergara lørdag avslørte sin nye kjæreste.

Sofias utkårede er Nick Loeb, en businessmann og politiker, som i 2009 trakk seg som kandidat til senatsvalget i Florida.

Loeb hevdet ifølge The Palm Beach Post at grunnen var at hans svenske kone Anna hadde funnet tilbake til en tidligere kjæreste i Sverige og bedt om skilsmisse.

Nå ser det imidlertid ut til at både Nick og Sofia har falt pladask for hverandre. På settet til hennes nyeste prosjekt - en film om barnefavorittene smurfene -benyttet de to alle pauser til å flørte heftig uten å bry seg om kameraene på området.

Nå spekulerer amerikanske tabloider i om Sofia kommer til å sette skuespiller-karrieren på hold, for å bli politikerfrue på heltid...

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå venter hun tvillinger!