Her er hennes nye kjæreste

Lot seg fotografere hånd i hånd.

FORHOLDET BLOMSTRER: Anton og Kelly skal ha kjent hverandre lenge, men det er først nå i det siste at de har blitt et par. Foto: All Over Press
FORHOLDET BLOMSTRER: Anton og Kelly skal ha kjent hverandre lenge, men det er først nå i det siste at de har blitt et par. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Kelly Osbourne (26) har fått seg ny kjæreste. Det skriver avisen New York Post.

Ozzy og Sharon Osbournes datter var gjennom et tungt brudd med forloveden Luke Worrall i fjor. Nå ser det imidlertid ut som at lykken smiler for stjernen igjen.

Sangerens nye mann heter Anton Lombardi, og er en fotograf og artist fra New York.

- Kelly og Anton har kjent hverandre lenge, men forholdet ble mer seriøst for en uke siden, forteller en kilde til avisen ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Det nye paret lot seg fotografere hånd i hånd i New York tidligere denne uken, og det var åpenbart at de ikke bare var venner.

- Ting har skjedd naturlig. De ble nære venner i New York, men skal nå ha reist til Los Angeles sammen. Kellys venner er glade på deres vegne. Han er en god og veldig talentfull type.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nekter operasjon før hun blir krøpling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer