NY KJÆRESTE: Jennifer Love Hewitt klarer ikke lenger å skjule følelsene for Jarod Einsohn, så hun tok ham med på filmpremiere og presenterte ham for pressen tirsdag kveld. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Jennifer Love Hewitt klarer ikke lenger å skjule følelsene for Jarod Einsohn, så hun tok ham med på filmpremiere og presenterte ham for pressen tirsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Her er hennes nye kjæreste

Jennifer Love Hewitt viste frem sin fem år yngre kjekkas på den røde løperen.

Publisert
SEHER.NO: Den vakre "Ghost Whisperer"-stjernen Jennifer Love Hewitt (32) har i all hemmelighet datet skuespilleren Jarod Einsohn (27) siden august. Tirsdag kveld tok hun med seg sin nye kjæreste på premieren av filmen "Like Crazy" i Los Angeles.

32-åringen, som først ble kjent gjennom den populære TV-serien "Party Of Five" på 90-tallet, har slitt litt med kjærligheten de siste årene, og det er kanskje derfor hun har valgt å holde en lav profil med sin nye flamme.

Etter at forlovelsen med den skotske skuespilleren Ross McCall (35) ble brutt i 2008, har hun også hatt et forhold til "Ghost Whisperer"-kollegaen Jamie Kennedy (41) og skuespilleren Alex Beh (28).


Det er kun fem måneder siden det ble slutt med henne og Beh, og ifølge Daily Mail skal det være en opptrenden på talkshowet til Ellen DeGeneres (53) i januar som skal ha skremt 28-åringen avgårde.

Den gang avslørte nemlig Love Hewitt at hun hadde plukket ut tre forlovelsesringer på den eksklusive gullsmeden Tiffany's i tilfelle et frieri skulle dukke opp.

- Hvis samtalen om ekteskap skulle dukke opp kommer jeg til å si: "Vet du hva, det er rart du skulle nevne det, men jeg har faktisk sett meg ut tre utrolig fine ringer i en gullsmed. Og hvis du velger en av disse kommer jeg til å bli overlykkelig".

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem sin flotte nye figur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer