Her er hennes nye kjæreste

Ingrid Olava har funnet lykken med teatersjef Erik Ulfsby.

NYTT PAR: Spellemannspris-vinneren Ingrid Olava (31) har vært kjæreste med sjefen på Det Norske Teatret, Erik Ulfsby (41), i et halvt år. Foto: Stellapictures
NYTT PAR: Spellemannspris-vinneren Ingrid Olava (31) har vært kjæreste med sjefen på Det Norske Teatret, Erik Ulfsby (41), i et halvt år. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spellemannspris-vinneren Ingrid Olava (31) har funnet lykken med sjefen på Det Norske Teatret, Erik Ulfsby (41).

Det nye paret viste seg da operaen «Norge-Brasil» hadde premiere på Ulfsbys teater fredag, men de to har vært kjærester en god stund.

- Vi har felles lidenskap for sceneuttrykk av mange slag. Vi har vært sammen i rundt et halvt års tid, sier Ingrid Olava til Her og Nå.
 
Operaen «Norge-Brasil» er skrevet av komiker Are Kalvø, og er basert på det norske fotball-landslagets VM-seier over Brasil i 1998. DEn norske artisten var henrykt over fotballoperaen etter fredagens premiere.

- Det var kjempegøy. Det er sprut originalt og en eller annen form for organisert galskap. Det går ikke an å ikke bli henført, sier Ingrid Olava til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Stakk av fra kronprinsparets konsert 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer