Her er hennes nye kjæreste

Lykken smiler til Jennie Garth.

FORELSKET: Jennie Garth har blitt kjæreste med forretningsmannen Michael Shimbo, og har allerede introdusert ham for venninnen Shannon Doherty. Foto: Jennie Garth/Instagram
FORELSKET: Jennie Garth har blitt kjæreste med forretningsmannen Michael Shimbo, og har allerede introdusert ham for venninnen Shannon Doherty. Foto: Jennie Garth/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars i fjor ble det kjent at Jennie Garth (41) og ektemannen Peter Facinelli (39) skulle skilles etter 11 år som mann og kone.

Garth gikk i etterkant av bruddet gjennom en tøff periode personlig. At Facinelli ville skilles skal ha kommet som et sjokk og at han i tillegg fikk seg ny kjæreste kort tid etterpå skal ha vært svært tungt for henne å takle.

Men i januar innledet «Beverly Hills 90210»-stjernen et forhold til den ti år yngre «Big Gigantic»-trommisen Jeremy Salken og paret datet i flere måneder.

Nå har hun fått seg ny kjæreste, skriver People.com.

I løpet av sommeren har Garth blitt sammen med forretningsmannen Michael Shimbo, og skuespilleren har postet flere bilder av ham på både Twitter og Instagram, samt introdusert ham for sin gode venninne Shannen Doherty (42).

Fra ekteskapet til Facinelli har Jennie døtrene Luca (15), Lola (10) og Fiona (7).LES OGSÅ: Skulle ikke gått på de ekstreme diettene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer