Kylie Minogue:

- Her er hennes nye flamme

Men den talentfulle artisten skal foreløpig prøve å holde lokk på den gryende romansen.

NYTT PAR? Paul Solomons skal være Kylie Minogues nye flørt. Foto: NTB Scanpix/Instagram/Paul Solomon
NYTT PAR? Paul Solomons skal være Kylie Minogues nye flørt. Foto: NTB Scanpix/Instagram/Paul Solomon Vis mer

(Se og Hør): Ett år etter at Kylie Minogue (49) brøt forlovelsen med den 19 år yngre skuespilleren Joshua Sasse (30) smiler lykken igjen.

Det melder The Sun.

Popstjernens utkårede skal være Paul Solomons, som er kreativ direktør for det britiske motebladet GQ.

Ifølge Daily Mail er Solomons mellom 43 og 44 år gammel. Han har en bachelor grad i grafisk design fra Nottingham Trent University, og har også tidligere jobbet for Marie Claire.

På Instagram poserer han sammen med Hollywood-stjerner som Lana Del Rey (32), Bella Hadid (21) og Cara Delevingne (25).

Dater i skjul

The Sun skriver at popprinsessen og Solomon har tilbrakt mye tid sammen den siste perioden, og at han har vært en god støtte for henne etter at forholdet til Sasse tok slutt i februar i fjor.

- Kylie har det ikke travelt med med å gå inn i et seriøst forhold, men hun nyter definitivt oppmerksomheten, sier en kilde til avisa, og fortsetter:

- Det er ingen hemmelighet at hun følte seg veldig trist og sårbar etter bruddet. Hun trengte tid for seg selv, men nå føler hun seg klar til å gå videre.

Duoen skal ha blitt introdusert for hverandre i februar via felles venner i underholdningsbransjen.

- De ønsker begge å holde det nære vennskapet utenfor radaren. Kylie liker å tilbringe tid med Paul og hun er håpefull med tanke på fremtiden, forteller kilden.

The Sun har vært i kontakt med en av Kylies representanter som ikke ønsket å kommentere saken.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET SEG: I to år var Kylie sammen med den unge skuespilleren Joshua Sasse, men forholdet tok slutt i fjor etter rykter om utroskap. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET SEG: I to år var Kylie sammen med den unge skuespilleren Joshua Sasse, men forholdet tok slutt i fjor etter rykter om utroskap. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskapsrykter

Det er nå 14 måneder siden Kylie brøt forlovelsen med Joshua Sasse. Bruddet skal ha kommet i kjølvannet av Kylies mistanker om utroskap, og i februar avslørte sangfuglen at hun fikk et nervøst sammenbrudd etter at forholdet tok slutt.

Likevel nekter den talentfulle artisten for at hennes siste album «Golden» handler om kjærlighetssorg.

- Jeg var ganske knust, og følte meg ikke spesielt sterk på et visst tidspunkt. Vi har alle vært gjennom dette og vet hvordan det er, men jeg har en tendens til å komme meg ganske raskt på beina igjen. Jeg er pragmatisk når det kommer til slike ting.

- Med hjerte og humor ser albumet rasjonelt på hvor jeg er i dag. Jeg håper dere kan føle at det ikke handler om skyld. Jeg klandrer ikke noen. Jeg ser bare nøye etter hvor jeg tror jeg er i livet mitt, forklarte hun til bladet Attitude i mars.

LES OGSÅ: - Gir ektemannen rødt kort