PRØVDE SITT BESTE: - De kjørte alltid i ulike biler under Stockholm-besøket, alt for å holde forholdet hemmelig, sier en kilde om Lady Gagas forsøk på å holde kjæresten hemmelig. Foto: STELLA PICTURES
PRØVDE SITT BESTE: - De kjørte alltid i ulike biler under Stockholm-besøket, alt for å holde forholdet hemmelig, sier en kilde om Lady Gagas forsøk på å holde kjæresten hemmelig. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Her er hennes hemmelige kjæreste

Superstjernens flamme skal endelig være avslørt.

SEHER.NO: Den siste tiden har det gått rykter om at superstjernen Lady Gaga (24) ikke lenger er singel, og at hun dater sin stylist. Ifølge Expressen heter hennes hemmelige kjæreste Matthew Williams, også kalt «Dada». I helgen var han ved Gagas side da hun besøkte Stockholm.

- De kjørte alltid i ulike biler under Stockholm-besøket, og gjør alt for å holde forholdet hemmelig. Matthew designer klær til henne, og hjelper henne på dette området, sier en kilde til den svenske avisen.

Matthew Williams er altså stylist. Han har en ettårig sønn fra et tidligere forhold, og det antas at barnet hans er det samme som Lady Gaga ble avbildet sammen med på et bilde i Sør-California tidligere i år.

24-åringen har vært omgitt av svært mange rykter det siste året. Likevel har hun vært svært hemmelighetsfull rundt sitt kjærlighetsliv. Det finnes også svært få bilder der hun er avbildet sammen med Matthew, skriver Expressen.
 
Men i helgen ble de altså sett sammen mens de festet tett på Hell's Kitchen i den svenske hovedstaden.

- De ser veldig forelsket ut, forteller en kilde.

De to skal ha begynt å date allerede i 2008, men besluttet da at de bare skulle være kolleger ettersom det yrkesmessige samarbeidet mellom dem var såpass bra.

Ryktene om at romansen hadde skutt fart igjen, begynte å surre etter den amerikanske Grammy-gallaen, da paret ble sett mens de omfavnet hverandre.


- Han er min kreative partner og min beste venn. Vi designer og skaper alt sammen, har Lady Gaga tidligere uttalt til InTouch.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Christina?