«Paradise Hotel» 2017:

Her er hemmelighetene i «Paradise Hotel»-kulissene

- Om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Reality-serien «Paradise Hotel» viser deltakernes hverdag på luksushotellet i Mexico til så å si alle døgnets tider.

Fremdeles er det mye som ikke vises på skjermen. I likhet med alle andre tv-produksjoner, er det mye som skal rigges og ordnes i forbindelse med innspillingen, noe som fører til mye venting for deltakerne.

Seoghør.no har snakket med deltaker Petter Sjurseth Berg (20), som forteller at han ble overrasket over mye av det som skjedde i kulissene.

- Vi var i i Mexico i seks hele dager før vi sjekket inn på hotellet, uten å vite noe. Vi fikk ikke lov til å spekulere i hva vi trodde ville skje eller hvem som var der. Når folk sier at de tror det er mye venting på hotellet, så vil jeg si at det er dobbelt så mye, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

ANNERLEDES: Petter Sjurseth Berg forklarer til Seoghør.no at livet på Paradise Hotel ikke er helt slik som det ser ut til på skjermen. Foto: Kine Falch 
ANNERLEDES: Petter Sjurseth Berg forklarer til Seoghør.no at livet på Paradise Hotel ikke er helt slik som det ser ut til på skjermen. Foto: Kine Falch  Vis mer

Mye venting

I første episode av årets sesong, sjekket fem av de mannlige deltakerne inn ved å komme ut av hver sin lille «boks». Sjurseth Berg hevder at han sto bak forhenget i boksen i 45 minutter før han fikk gå ut.

- Etter at alle hadde gått ut, satt vi i to timer med alle deltakerne og bare ventet, der vi ikke fikk utveksle et eneste ord med noen, sier han.

20-åringen fra Asker forklarer videre at det ofte ble mye venting hver eneste morgen.

- Vi måtte vente på rommene våre alt fra ti minutter til en time, slik at hver episode kunne starte med at vi gjorde eller sa noe, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

DØDTID: Petter og fire av de andre guttene entret hotellet via disse boksene som er avbildet. Foto: TV3
DØDTID: Petter og fire av de andre guttene entret hotellet via disse boksene som er avbildet. Foto: TV3 Vis mer

Fester uten musikk

Det er ikke akkurat en hemmelighet at «Paradise Hotel» byr på fuktige fester og fyll, men festene foregår visstnok ikke helt slik som det ser ut til på skjermen.

Deltakerne må nemlig fort vende seg til å feste uten musikk mesteparten av tiden.

- Vi skjønte at hver mandag og tirsdag var det fest, men det var veldig annerledes enn hjemme. Vi fikk for eksempel ikke lov til å snakke da det ble spilt musikk, og om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren, sier han.

Pressekontakt for programmet i TV3, Andreas Framnes, bekrefter det Sjurseth Berg sier, og forklarer hvorfor musikken måtte nedprioriteres under festlighetene.

- Det stemmer at deltakerne ikke får prate mens det spilles musikk – vi vil jo ikke gå glipp av avgjørende taktikksnakk. Vi stenger også baren dersom vi ser at noen er i ferd med å få i seg for mye alkohol, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

FRA SAMME KOLLEKTIV: Morten Botten og Martine Johansen havnet sammen på Paradise Hotel. Det ingen visste, var at de også bodde sammen i kollektiv på «utsiden». Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Passet på

Å snakke om taktikk og allianser er langt ifra fremmed for reality-stjernene, men også her finnes det visse regler, forteller Sjurseth Berg.

Om gjengen ønsket å snakke om spillet, måtte de gå til rommene sine og lukke døren, hevder han.

- Vi spiste lunsj rundt klokken 12 og middag klokken 18, og vi fikk aldri snakke om spillet under lunsj eller middag. Det satt alltid en deltakeransvarlig med oss under måltidene.

ONANERTE TIL BILDE: I torsdagens episode gjorde Paradise-Petter noe som sjokkerte Paradise-fan Asle. Realitydeltakeren tok med seg et bildet av en av de andre deltakerne på do, slik at han kunne få utløp for sin seksuelle frustrasjon. Video: Asle Hansen / Dagbladet / Klipp brukt med tillatelse fra TV 3 Vis mer

- Ganske kjipt

Også deltaker Andrea Sveinsdottir (21) bekrefter at det var mye venting under hotelloppholdet, men hun synes for øvrig at det ikke gjorde så mye.

- Vi ble jo advart på forhånd om at det kom til å bli mye venting inne på hotellet, for det tar jo lang tid å lage tv. Før og etter hver parseremoni satt vi og ventet i alt fra 30 minutter til to timer, og da fikk vi ikke snakke om noe som skjedde inne på hotellet. Jeg synes det var koselig, jeg! Vi fikk bli bedre kjent fordi vi snakket om alt mulig annet, som familie og venner. Det ble mange historier og det er alltid moro, sier hun og fortsetter:

- Selvfølgelig var det kjipt å sitte der uten at vi kunne snakke om ting som akkurat hadde skjedd, for eksempel etter en parseremoni, men for min del gikk det som regel helt greit, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

GLADGJENG: Andrea Sveinsdottir (t.v) avbildet sammen med reality-kollegene Kevin René Gustavsson og Sofie Nilsen. Foto: Sølve Hindhamar
GLADGJENG: Andrea Sveinsdottir (t.v) avbildet sammen med reality-kollegene Kevin René Gustavsson og Sofie Nilsen. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Det å feste uten å ha musikk i bakgrunnen, var imidlertid noe Larvik-jenta ikke likte like godt.

- Det var veldig rart i begynnelsen. Da vi først fikk musikk, kunne vi jo heller ikke snakke, så det sleit vi mye med. Det er så unaturlig! Jeg synes den delen der var ganske kjip, sier hun.

Byr på seg selv

Da Seoghør.no møtte alle deltakerne under premierefesten i Oslo, røpet flere av dem pikante detaljer.

- Jeg tror jeg kyssa omtrent alle på hotellet, sa Andrea Sveinsdottir den gang.

- Det er jo «flasketuten peker på» som får kjørt seg, så jeg tipper alle har kyssa med alle, sa også Morten Botten (20) på festen.

«Paradise»-fansen har for øvrig vært vitne til mer enn kun vennskapelige kyss i serien. Tirsdag hoppet nemlig to av deltakerne til køys for første gang denne sesongen.

Hyggestunden mellom Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) skjedde etter en fuktig togafest på hotellet.

- MISTET TELLINGEN: I kveld, mandag 13. mars, er det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslører hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: Avslørte alles hemmeligheter da han røk ut av «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer