Heidi Klum:

Her er Heidi Klums 16 år yngre kjæreste

Supermodellen har funnet kjærligheten med en 28 år gammel rockegitarist.

TROSSER ALDERSFORSKJELLEN: Firebarnsmor Heidi Klum har funnet kjærligheten på ny med den 28 år gamle rockegitaristen Tom Kaulitz. Foto: NTB Scanpix
TROSSER ALDERSFORSKJELLEN: Firebarnsmor Heidi Klum har funnet kjærligheten på ny med den 28 år gamle rockegitaristen Tom Kaulitz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hun er 44. Han er 28. Men det er ingen hindring for firebarnsmor Heidi Klum og «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz.

Heidi, som for tiden spiller inn en ny sesong av det amerikanske talentshowet «America's Got Talent», viste ifølge Daily Mail nylig hvor forelsket de var foran alles åsyn på settet, mens hun tok seg en rask røykepause mellom opptakene.

De to er blitt sett sammen ved flere anledninger, men det er først nå at de viser sine følelser for hverandre i full offentlighet.

Liker yngre menn

Heidi, som er skilt fra musiker Seal (55), har siden vært i et forhold med kunstkuratoren Vito Schnabel. Han var 13 år yngre enn Heidi. Forholdet varte i tre år.

Likevel er det kun en uke siden Heidi fortalte til Ellen DeGeneres at hun var veldig singel, og «klar for å ha det gøy».

Det ser dermed ut til at ting endrer seg raskt i livet til den tidligere supermodellen. Heidi, som er mor til Leni (13), Henry (12), Johan (11) og Lou (8) var sammen med Seal fra 2005 til 2014. Nå kan det se ut som hun er nyforelsket igjen.

Supermodellen, som ofte deler øyeblikk med fansen på sosiale medier, la nylig ut denne videoen som viser hvordan hun blir sminket for å gjøre seg klar for TV-programmet «America's Got Talent.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer