Heidi Klum:

Her er Heidi Klums 16 år yngre kjæreste

Supermodellen har funnet kjærligheten med en 28 år gammel rockegitarist.

TROSSER ALDERSFORSKJELLEN: Firebarnsmor Heidi Klum har funnet kjærligheten på ny med den 28 år gamle rockegitaristen Tom Kaulitz. Foto: NTB Scanpix
TROSSER ALDERSFORSKJELLEN: Firebarnsmor Heidi Klum har funnet kjærligheten på ny med den 28 år gamle rockegitaristen Tom Kaulitz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hun er 44. Han er 28. Men det er ingen hindring for firebarnsmor Heidi Klum og «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz.

NY ROMANSE: Heidi på vift med den nye kjæresten. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE: Heidi på vift med den nye kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heidi, som for tiden spiller inn en ny sesong av det amerikanske talentshowet «America's Got Talent», viste ifølge Daily Mail nylig hvor forelsket de var foran alles åsyn på settet, mens hun tok seg en rask røykepause mellom opptakene.

De to er blitt sett sammen ved flere anledninger, men det er først nå at de viser sine følelser for hverandre i full offentlighet.

Liker yngre menn

Heidi, som er skilt fra musiker Seal (55), har siden vært i et forhold med kunstkuratoren Vito Schnabel. Han var 13 år yngre enn Heidi. Forholdet varte i tre år.

Likevel er det kun en uke siden Heidi fortalte til Ellen DeGeneres at hun var veldig singel, og «klar for å ha det gøy».

Det ser dermed ut til at ting endrer seg raskt i livet til den tidligere supermodellen. Heidi, som er mor til Leni (13), Henry (12), Johan (11) og Lou (8) var sammen med Seal fra 2005 til 2014. Nå kan det se ut som hun er nyforelsket igjen.

Supermodellen, som ofte deler øyeblikk med fansen på sosiale medier, la nylig ut denne videoen som viser hvordan hun blir sminket for å gjøre seg klar for TV-programmet «America's Got Talent.»

Hun deler dommerpanelet med blant andre Simon Cowell og tidligere «Spice Girls»-medlem Mel B. De to spøkte om hvor lang dag det hadde vært på settet med dette bildet:

Long day of @agtauditions 😛

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Eget undertøy

Den tyske modellen, som har hatt en kjempekarriere etter at hun slo gjennom som modell på 90-tallet, har i tillegg til programlederjobber og dommerjobber, gitt ut sin egen undertøyskolleksjon.

Og firebarnsmoren nøler ikke et sekund med å legge ut bilder av sin ungdommelige kropp for å vise frem produktene sine.

Men selv Heidi, som bruker mye tid på holde kroppen sin i form, innrømmer at alderen også innhenter en supermodell.

- Ville det vært fint om huden og kroppen min fremdeles så ut slik den gjorde da jeg var 25? Absolutt. Men fakta er det at kroppen forandrer seg når man får barn, og man får rynker når man blir eldre. Jeg liker at jeg har smilerynker etter å ha ledd for mye, sa hun i et intervju med Redbook for et par år siden.

Bittert brudd

Bruddet med den tidligere maken Seal startet som et bittert brudd med drittslenging i media, men ettersom tiden har gått, har eksene endelig fått et fint forhold slik at de kan samarbeide om oppdragelsen av barna.

- Ting har åpenbart forandret seg, men ikke så drastisk, sa hun til Redbook i forbindelse med bruddet til Seal.

- Han var aldri den typiske faren som dro på jobb med stresskofferten om morgenen og kom hjem til middag hver kveld. Han reiste mye. Barna visste at dette var en del av jobben hans. Jeg er både mamma og pappa for dem.

Videre sa den vakre firebarnsmoren at menn ikke er like gode på å multitaske som kvinner.

- Kvinner klarer å sjonglere mange baller samtidig. Vi gjør ting gutta bare ikke klarer, hevdet hun og fortsatte:

- Menn klarer typisk bare å holde en ball om gangen, og til og med da sliter de: «Jeg er forvirret. Bør jeg holde ballen i høyre eller venstre hånd?». Mange av dem har også vansker for å finne ut hva de skal gjøre med bare den ene ballen, og ofte vil de at vi kvinner skal holde den også.

LES OGSÅ: Nyforelsket etter 22 år​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer