Her er hans pinligste TV-øyeblikk

Den norske programlederen avslører at dette ikke var planlagt.

EN SKIKKELIG FLAUSE: - Det betyr altså at «Two Elements» må forlate oss i kveld, sa TV 2-programlederen Ravi i høstens første delfinale av «Two Elements». Problemet var bare at det sto uavgjort mellom duellantene... Foto: TV 2
EN SKIKKELIG FLAUSE: - Det betyr altså at «Two Elements» må forlate oss i kveld, sa TV 2-programlederen Ravi i høstens første delfinale av «Two Elements». Problemet var bare at det sto uavgjort mellom duellantene... Foto: TV 2 Vis mer
Se videointervjuet med Ivar «Ravi» Christian Johansen nederst i saken!

SEHER.NO: Denne uka ble nominasjonene til 2011-versjonen av Spellemannsprisen offentliggjort på Popsenteret i Oslo. Seher.no var til stede på pressekonferansen, og der var det ikke bare årets nominerte programleder Ivar «Ravi» Christian Johansen (34) valgte å avsløre.

Ravi, som begynner å få noen år bak seg i TV-rampelyset, og som for andre året på rad leder Spellemann-showet sammen med makkeren Solveig Kloppen, legger til Seher.no nemlig ikke skjul på hva som er hans pinligste øyeblikk på skjermen så langt.

- Det må ha vært den aller første direktesendingen av «X Factor», da jeg kåret feil vinner. Det var rimelig pinlig, sier TV 2-programlederen til Seher.no.

Sendingen han sikter til er høstens første delfinale av programmet, der Hans Bollandsås måtte ut i duell mot gruppa «Two Elements». Etter at dommerne hadde gitt sine stemmer sto det 2-2, dermed ble seernes stemmer avgjørende.

Men så langt tenkte ikke Ivar «Ravi» Christian Johansen.

- Det betyr altså at «Two Elements» må forlate oss i kveld, sa han, mens han ante fred og ingen fare.

- Nei, det som skjer nå er at det står 2-2 mellom dommerne våre, innskjøt makkeren hans, Guri Solberg.

Mange TV-seere tenkte kanskje at dette var en av 34-åringens mange spøker. Det var det derimot ikke. Likevel klarte han å ro seg ut av det pinlige øyeblikket på en bra måte.

- Jeg er ikke så god i matte. Men jeg er veldig blid... 

Nå er det altså Spellemannsprisen som gjelder for den kjente artisten og programlederen. Til Seher.no innrømmer han at han gruer seg litt til showet, som går av stabelen 5. mars.

- Bortsett fra å forberede seg, må man jo også ta ting litt på sparket. Jeg er jo litt redd. Jeg blir mer og mer redd ettersom det nærmer seg. Så får det bare briste eller bære når jeg står der, heldigvis står Solveig ved siden av meg når jeg står der - og da er jeg jo trygg, forteller Ravi.

Under fjorårets Spellemann holdt det også på å gå galt. Men den gang reddet han seg inn.

- Da jeg skulle si «Følg med i neste del, for da skal vi dele ut rock». Men jeg syntes å huske at den prisen nettopp hadde blitt delt ut. Men det klarte jeg å ordne opp i på sparket ved å hente meg inn, sier Ivar «Ravi» Christian Johansen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gruer meg før sending  

Se videointervjuet med Ivar «Ravi» Christian Johansen her:[obj:media:9304]