- Her er hans nye kjæreste

Lykken skal endelig smile igjen til Macaulay Culkin.

SLET: Kilder nær Macaulay Culkin har hevdet at narkotikamisbruket hans ble verre etter at det ble slutt mellom ham og Mila Kunis. Foto: All Over Press
SLET: Kilder nær Macaulay Culkin har hevdet at narkotikamisbruket hans ble verre etter at det ble slutt mellom ham og Mila Kunis. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (33) ble knust da Mila Kunis (30) dumpet ham for tre år siden etter åtte år som kjærester.

Mens Kunis kort tid etter bruddet fant lykken med Ashton Kutcher (35) fryktet venner og familie for Culkins liv etter at han ble singel. Den tidligere barnestjernen raste nemlig ned i vekt og slet lenge med store rusproblemer.

Nå ser det derimot ut til at livet hans endelig har tatt en ny vending.

Fredag ble nemlig Culkin sett gående hånd i hånd med en mørk skjønnhet i Paris. Han hadde med seg en rose i en flaske som han ga til sin uidentifiserte kjæreste da han plukket henne opp på flyplassen, melder E!News.com.

Dette er 33-åringens første forhold etter at det ble slutt med Kunis, og han virker nå friskere og gladere enn på lang tid, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Macaulay Culkin ble gitt seks måneder igjen å leve

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer