Her er han tilbake på jobb etter sykdommen

Hallvard Flatland gjorde torsdag sitt TV-comeback etter den alvorlige sykdommen.

TILBAKE PÅ JOBB: Torsdag var Hallvard Flatland endelig tilbake på jobb etter den alvorlige kreftsykdommen. Viasat Golf delte dette bildet av Flatland og medkommentator Per Haugsrud på Twitter. Foto: Viasat Golf/ Twitter
TILBAKE PÅ JOBB: Torsdag var Hallvard Flatland endelig tilbake på jobb etter den alvorlige kreftsykdommen. Viasat Golf delte dette bildet av Flatland og medkommentator Per Haugsrud på Twitter. Foto: Viasat Golf/ Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag entret Hallvard Flatland (56) TV-studioet på Økern i Oslo for å dekke golf for Viasat sammen med tidligere golfproff og kollega Per Haugsrud.Dette er Flatlands aller første TV-opptreden etter at han ble alvorlig kreftsyk.

Torsdag kveld la Viasat Golf ut et bilde på Twitter - av Flatland og Haugsrud smilende sammen i studio, fulgt av teksten «Deilig å være i gang igjen».

TV-veteranen ser unektelig litt mager ut, men med et bredt smil og roser i kinnene virker Flatland svært glad for å være tilbake på jobb.

 

Deilig å være i gang igjen :-) @playofffinale pic.twitter.com/jvq5BHYaMu

— Kommentator (@Viasatgolf) September 19, 2013

 

Hylles for tilbakekomsten

Flere TV-seere har allerede uttrykt sin begeistring for at Flatland er tilbake i kommentatorboksen.

«NRK har Arne Scheie, Viasat har Hallvard Flatland!!», «Hyggelig å se og høre Hallvard tilbake» og «Velkommen tilbake Hallvard» er blant lykkeønskningene på Twitter.

 

På bedringens vei

Nyheten om 56-åringens kreftsykdom kom i februar i år.«Ettersom flere venner av familien har fått telefoner fra media angående pappas situasjon, føler vi et behov for å bekrefte at Hallvard brått ble syk og er innlagt på intensivavdelingen på Rikshospitalet», skrev datteren Katarina Flatland (23) i en sms til Dagbladet den gang.Flatland er nå på bedringens vei etter opptrening på Sunnaas rehabiliteringssenter på Nesodden.Golfdekningen blir ikke programlederens eneste TV-opptreden denne uken. Lørdag viser han seg fram hos «Lindmo» på NRK.Der skal han snakke om sykdommen. Også datteren Katarina skal være til stede.LES OGSÅ: Flatland gjør TV-opptreden hos Lindmo

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer