TILBAKE PÅ JOBB: Torsdag var Hallvard Flatland endelig tilbake på jobb etter den alvorlige kreftsykdommen. Viasat Golf delte dette bildet av Flatland og medkommentator Per Haugsrud på Twitter. Foto: Viasat Golf/ Twitter
TILBAKE PÅ JOBB: Torsdag var Hallvard Flatland endelig tilbake på jobb etter den alvorlige kreftsykdommen. Viasat Golf delte dette bildet av Flatland og medkommentator Per Haugsrud på Twitter. Foto: Viasat Golf/ TwitterVis mer

Her er han tilbake på jobb etter sykdommen

Hallvard Flatland gjorde torsdag sitt TV-comeback etter den alvorlige sykdommen.

SEOGHØR.NO: Torsdag entret Hallvard Flatland (56) TV-studioet på Økern i Oslo for å dekke golf for Viasat sammen med tidligere golfproff og kollega Per Haugsrud.

Dette er Flatlands aller første TV-opptreden etter at han ble alvorlig kreftsyk.

Torsdag kveld la Viasat Golf ut et bilde på Twitter - av Flatland og Haugsrud smilende sammen i studio, fulgt av teksten «Deilig å være i gang igjen».

TV-veteranen ser unektelig litt mager ut, men med et bredt smil og roser i kinnene virker Flatland svært glad for å være tilbake på jobb.

 

 

Hylles for tilbakekomsten

Flere TV-seere har allerede uttrykt sin begeistring for at Flatland er tilbake i kommentatorboksen.

«NRK har Arne Scheie, Viasat har Hallvard Flatland!!», «Hyggelig å se og høre Hallvard tilbake» og «Velkommen tilbake Hallvard» er blant lykkeønskningene på Twitter.

 

På bedringens vei

Nyheten om 56-åringens kreftsykdom kom i februar i år.

«Ettersom flere venner av familien har fått telefoner fra media angående pappas situasjon, føler vi et behov for å bekrefte at Hallvard brått ble syk og er innlagt på intensivavdelingen på Rikshospitalet», skrev datteren Katarina Flatland (23) i en sms til Dagbladet den gang.

Flatland er nå på bedringens vei etter opptrening på Sunnaas rehabiliteringssenter på Nesodden.

Golfdekningen blir ikke programlederens eneste TV-opptreden denne uken. Lørdag viser han seg fram hos «Lindmo» på NRK.

Der skal han snakke om sykdommen. Også datteren Katarina skal være til stede.

LES OGSÅ: Flatland gjør TV-opptreden hos Lindmo