Her er han ruset på narkotika

- Da jeg så meg selv på TV, ble jeg sjokkert, sier Justin Timberlake, som for første gang innrømmer at han ruser seg med marihuana.

RUSER SEG PÅ MARIHUANA: Justin Timberlake innrømmer han var ruset på marihuana, da han ble filmet av MTV-serien «Punk'd» i 2003. Foto: All Over Press
RUSER SEG PÅ MARIHUANA: Justin Timberlake innrømmer han var ruset på marihuana, da han ble filmet av MTV-serien «Punk'd» i 2003. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popartisten og filmskuespilleren Justin Timberlake (30) innrømmer for første gang at han ofte ruser seg på det narkotiske stoffet marihuana, i et intervju med bladet Playboy.

Timberlake avslører blant annet at han skal ha vært kraftig ruset da han i en episode av MTV-programmet «Punk'd» i 2003 ble lurt med skjult kamera av programleder Ashton Kutcher.

I innslaget lurte Kutcher og hans medhjelpere Timberlake til å tro at de skulle ta med seg alle tingene hans, fordi de ikke var betalt.

En fortvilet Timberlake blir filmet mens han sitter med hodet i hendene og snakker til seg selv.

Selv om det ikke kom noen reaksjoner fra seerne, fikk Timberlake sjokk da han så seg selv på TV.

- Jeg sluttet faktisk med stoff i ni-ti måneder etter det. Vennene mine vil fortelle deg at den eneste måten å få meg så svimmel på er når jeg er ruset, sier han.

Han har imidlertid ingen planer om å slutte med den ulovlige hobbyen.

- Det får meg til å slutte å tenke. Noen ganger har jeg behov for å slå av hjernen. Noen mennesker fungerer bedre når de er ruset, sier han til Playboy ifølge UsMagazine.com

30-åringen er i disse dager aktuell med en ny film, Bad Teacher, hvor han spiller mot sin eks-kjæreste Cameron Diaz.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Han holder på med fire damer samtidig