Märtha Louise og Durek Verrett:

Her er han på Slottet

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten feirer nasjonaldagen med kongefamilien.

HYGGELIG Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise ble kjørt til Slottet fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HYGGELIG Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise ble kjørt til Slottet fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at prinsesse Märtha Louise (47) og «sjamanen» Durek Verrett (44) søndag annonserte forholdet sitt, har det blitt en mediestorm uten like rundt det ferske kjæresteparet.

Tirsdag ankom Verrett Norge sammen med sine to nieser, og torsdag gjestet han og prinsessa «God morgen Norge», der de blant annet snakket om all oppmerksomheten rundt forholdet deres.

Der kunne Verrett også fortelle at han hadde møtt kong Harald (82) og dronning Sonja (81), og han beskrev opplevelsen som både «fantastisk» og «vakker».

TIL STEDE: Prinsesse Märtha Louise var ankom sammen med kjæresten fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TIL STEDE: Prinsesse Märtha Louise var ankom sammen med kjæresten fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

På Slottet

Hva parets planer rundt feiringen av nasjonaldagen var, har imidlertid vært usikkert. Verken Verrett, Märthas representanter eller slottet har villet dele mange detaljer om hvor eller hvordan paret skal feire dagen, men fredag ettermiddag ankom de begge Slottet.

Kong Harald har uttalt at han gledet seg til å møte sin nye svigersønn, og de skal allerede ha møttes. Å se hverandre i en mer intim situasjon, som en eventuell lunsj på slottet på selveste 17. mai, sier derimot mye om hvor akseptert han allerede er blitt av familien.

Guri Ofstad Varpe, kommunikasjonssjef ved Slottet, bekrefter overfor Se og Hør at prinsessen og Verrett var til stede under den tradisjonelle lunsjen på Slottet. Utover det hadde hun ingen kommentar.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, har ikke besvart Se og Hørs henvendelser fredag ettermiddag.

ANKOM SAMMEN: Det nye kjæresteparet ankom slottet sammen i en Volvo fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ANKOM SAMMEN: Det nye kjæresteparet ankom slottet sammen i en Volvo fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Åpne foreldre

Paret var, ikke overraskende, fraværende på slottsbalkongen tidligere i dag, da kongefamilien vinket til barnetoget. At de derimot ble invitert til slottet seinere på dagen, er noe Caroline Vagle, Se og Hørs kongehusekspert, nylig forutså komme.

Etter at kongefamilien er ferdig med å vinke til barnetoget, inviterer nemlig kongeparet til sin tradisjonsrike 17. mai-lunsj på slottet. Da inviterer de både barn, barnebarn og svigerbarn, og Vagle har uttalt at hun ikke blir overrasket dersom prinsessa og Verrett ble invitert dit.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

- Kongen og dronningen har alltid tatt imot sine barns kjærester med åpne armer og åpent sinn, og jeg tror ikke Durek er noe unntak, sa Vagle i forkant av nasjonaldagen.

- Kongefamilien er en sammensveiset gjeng, som støtter hverandre i tykt og tynt. Både dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit har jo dessuten begge opplevd et særdeles kritisk søkelys selv, da de ble koblet til sine nåværende menn, og de vet naturligvis mye om hva Durek og Märtha står i nå, la kongehuseksperten til.

SELVERKLÆRT SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Mye omtalt

Helt siden søndag kveld har prinsesse Märtha Louise (47) og Durek Verrett fått enorm oppmerksomhet i norsk presse.

Prinsessa avslørte selv at hun hadde funnet lykken med den selverklærte «sjamanen» Durek Verrett, og begge har erklært sin kjærlighet for hverandre på sine respektive Instagram-kontoer.

Mandag kveld avslørte Durek Verrett i en direktesending på Instagram at han kom til Oslo tirsdag.

- Jeg flyr hit med niesene mine, og jeg gleder meg til at de skal få se kulturarven vår. Märthas foreldre elsker meg, og jeg elsker dem. De er gode sjeler, sa han i direktesendingen mandag.

Da Verrett ankom Gardermoen tirsdag, var han svært hemmelighetsfull om oppholdet i Norge. 44-åringen kunne likevel avsløre overfor den oppmøtte pressen at han skal feire 17. mai sammen med prinsessa - som bildene øverst i artikkelen beviser.

Hva paret har av planer videre denne nasjonaldagen er uvisst.

LES OGSÅ: Avslører kjærlighets­historien: - Kan ikke forklares

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer