Her er han på fest sammen med eksen

- Jeg er kjempeglad i henne, sier Daniel Franck.

SKRYTER: - Det er kjempebra, jeg er kjempegad i Mariann. De er en fenomenal dame.Vi skal henge ut etterpå, sier Daniel Franck til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SKRYTER: - Det er kjempebra, jeg er kjempegad i Mariann. De er en fenomenal dame.Vi skal henge ut etterpå, sier Daniel Franck til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.nos videointervju nederst i saken!


SEHER.NO: Mot slutten av 2008 ble det kjent at den norske artisten Mariann Thomassen og Daniel Franck hadde innledet et forhold. Drøye to år senere er ble det kjent at forholdet mellom de to er over.

Torsdag var Daniel og Mariann på samme fest - da de begge var i salen under Costume Awards i Kulturkirken Jacob i Oslo.

- Det er kjempebra, jeg er kjempegad i Mariann. De er en fenomenal dame. Vi skal henge ut etterpå, sier Daniel, som vanligvis ikke snakker om sitt privatliv, til Seher.no.

- Hvordan er forholdet mellom dere, Daniel?

- Forholdet mellom oss er veldig bra. Selvfølgelig!

Slutt med Mariann Thomassen eller ei. Torsdag ble Daniel Franck kåret til årets best kledde mann i 2010. Det syntes han var smigrende.
 
- Jeg tar det som et kjempekompliment. Det er en industri i god bevegelse. Det er jo folket som har talt og jeg er jo sosialiteten. Jeg tror ikke på noen jury. Jeg setter veldig pris på det. Jeg ble overrasket og veldig glad, forteller han.
 
- Er du en forfengelig mann?
- Jeg er nok ganske forfengelig, men ikke utenom det normale. Du vet, forfengelighet handler om å vise andre respekt -og seg selv - og jeg håper for enhver pris at jeg holder meg unna etablerte sannheter om hvordan ting skal være. Altså: Jeg må føle meg vel i det jeg går i. Og når man har interesse for noe, så skapes personlig stil,sier Daniel Franck til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kliner Tone til fra scenen

Se video med Daniel Franck her:[obj:media:9322]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer