<strong>POPULÆR:</strong> Den 24-timers utstillingen av de kontroversielle bildene til kunstfotograf Robert Mapplethorpe, trakk mye folk på Fotografiets dag i Horten. Det var forretningsmann Stein Erik Hagen som hadde lånt ut de flotte bildene til sin kunstinteresserte Foto: Anders Myhren/ Seher.no
POPULÆR: Den 24-timers utstillingen av de kontroversielle bildene til kunstfotograf Robert Mapplethorpe, trakk mye folk på Fotografiets dag i Horten. Det var forretningsmann Stein Erik Hagen som hadde lånt ut de flotte bildene til sin kunstinteresserte Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Her er Hagens homokunst

Camilla Hagen stilte ut pappas nakenkunst i 24 timer. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av den erotiske fotokunsten til Stein Erik Hagen nederst i saken!

SEHER.NO: På fotografiets dag i Horten søndag 28. august fikk fotokunst-interesserte en unik mulighet til å beundre bilder fra samlingen til forretningsmannen Stein Erik Hagen (55).

Da arrangerte nemlig rikmannens datter, Camilla Hagen (29), en 24 timers «pop-up»-utstilling med fotografier tatt av den verdenskjente og kontroversielle kunstneren Robert Mapplethorpe. Og Seher.no var til stede under åpningen av utstillingen.

Den erotiske kunsten til den avdøde fotografen trakk godt med folk, som stod og betraktet de store sort-hvitt-fotografiene ved Preus fotomuseum i Horten. Strategien med å kun stille ut de spesielle bildene i ett døgn, hadde tydeligvis den ønskede effekten.

- Poenget med at utstillingen bare varer i 24 timer er at vi ønsker å få folk opp av sofaen. «Pop-up»-utstillinger er blitt mer og mer vanlig i utlandet. Vi ønsker at utstillingene skal bli mer som en konsertopplevelse. Man får en unik mulighet, og da gjelder det å slå til, forklarte Camillas fotografvenninne Hilde Holta-Lysell til Dagbladet før utstillingen åpnet.

Få en kjapp omvisning på den avsluttede Mapplethorpe-utstillingen nedenfor!
[obj:media:9937]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Låner pappas homsekunst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer