Her er gruppe C

Emosjonelle rappere og en syngende pilot er noen av ingrediensene!

SATSER PÅ MUSIKKEN IGJEN: Thomas Frantzen hadde suksess med gruppen BWY for noen år tilbake, og nå er han tilbake i rampelyset!
SATSER PÅ MUSIKKEN IGJEN: Thomas Frantzen hadde suksess med gruppen BWY for noen år tilbake, og nå er han tilbake i rampelyset! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I perioden 18.-20. juli opptrer følgende fem artister med Se og Hørs Sommershow :

Thomas Frantzen
25 år fra Skien
– Tidligere Idol-deltaker: Var med og startet Norges første «Idol-band» med gruppen BWY i 2004, før han i 2008 fokuserte på studiene. Nå er han ferdig utdannet sykepleier og vil bytte ut studie­tid med studiotid!
Sangvalg: She Will Be Loved (Maroon 5)

Karma
16 og 17 år fra Hof/Sande
– Emosjonelle rappere: Marius Benterud Presthaug (aka Emotion), Anniken Kolstad og Alexander C. Nygaard (aka Left-Zide) er en trio som skal framføre en egenskrevet hiphop-låt. Vi kan vente oss en spennende miks av tøff rapping, vakker sang og tekster som rører hjertet.
Sangvalg: Lykkelig (Egenskrevet låt)

Espen Hagen
30 år fra Lillestrøm
– Syngende pilot: Er utdannet pilot og jobber for flyselskapet Norwegian. Også Espen deltok på årets Norske Talenter, hvor dommer Alex Rosen blant annet utbrøt: «Du har en gudegave!» Espen elsker å underholde, og ser fram til å kunne synge for et stort publikum i sommer.
Sangvalg: Don’t Stop Believin’ (Journey)

Kriama
26 og 33 år fra Slemmestad
– Blid sangduo: Kristin Rian og Amalie Olsen er en duo som oppsto etter at de møttes som konkurrenter i en sangkonkurranse på nettet. De fant raskt ut at de sang bra sammen, og bestemte seg for å samarbeide. Her kan vi forvente oss melankolsk Country/Pop med masse følelser.
Sangvalg: Cold Hearted Ass (egenskrevet låt)

Stine Jensen
24 år fra Skien
– Musikalartist: Deltok i årets Norske Talenter, der hun fikk utrolig gode skussmål fra dommerpanelet. Er akkurat ferdig utdannet som musikalartist, og har også jobbet mye med dubbing av utenlandske filmer ved siden av studiene. Stine er til daglig å finne ved Wallmans Salonger i Oslo.
Sangvalg: Party in the USA (Miley Cyrus)

Disse konkurrerer følgende steder:
18. juli Kl. 12:00 Stavern  Anvikstranda Camping
18. juli Kl. 17:00 Stavern  Lydhusstranda
19. juli Kl. 12:00 Nevlunghavn  Omlistranda
19. juli Kl. 17:00 Langesund Torget
20. juli Kl. 12:00 Stathelle  Rognstranda Camping
20. juli Kl. 17:00 Risør  Torget

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer