Her er grunnen til Jennifers vektøkning

Jennifer Anistons røykeslutt satte fart i nye graviditetsrykter.

RØYKFRI: Jennifer Aniston avslører at hun har sluttet å røyke, og at hun har lagt på seg av det. Her er hun sammen med kjæresten Justin Theroux. Foto: All Over Press
RØYKFRI: Jennifer Aniston avslører at hun har sluttet å røyke, og at hun har lagt på seg av det. Her er hun sammen med kjæresten Justin Theroux. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) er til stadighet omgitt av rykter, og spesielt mange graviditetsrykter, etter at hun ble sammen med Justin Theroux (40). Nå avslører hun imidlertid grunnen til sin lille vektøkning den siste tiden.

- Jeg sluttet å røyke for noen måneder siden, og jeg la på meg noen kilo, sier Jennifer Aniston til InStyle magazine.

- Normalt ville jeg tenkt «å nei, jeg har lagt på meg! Alle kommer til å tro jeg er gravid!». Men nå, bryr jeg meg ikke om det, sier «Friends»-stjernen.

Og det er godt den superpopulære stjernen ikke bryr seg om graviditetsryktene, for hun fikk rett i at ryktene skjøt fart idet hun la på seg. Kilder nær henne hevder til og med at hun er gravid med tvillinger.

- Hun ser gravid ut. Fra kjøkkenvinduet mitt ser man inn i hennes soverom, og det ser ut som hun har fått en liten kul. Det er mer enn en oppsvulmet mage, sier filmstjernens nabo til Star magazine.

Andre igjen opplyser at Jennifer ikke lenger drikker alkohol, og at hun skal ha informert sine nærmeste om graviditeten. Jennifer skal imidlertid tidligere ha sagt at hun uansett ikke ville bekreftet noen graviditet før hun er i syvende måned.

Og ganske sikkert vil det at hun nå også har kuttet røyken, bli brukt som «bevis» på at hun i hvert fall går med babyplaner...


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hevder Jennifer er gravid med tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer