GUTTEN MED SÅPEN?: Gaute Ormåsen spøker med at han har planlagt skitne triks med såpe mot Heine Totland for å gå seirende ut av lørdagens MGP-duell Foto: Anders Myhren, Seher.no
GUTTEN MED SÅPEN?: Gaute Ormåsen spøker med at han har planlagt skitne triks med såpe mot Heine Totland for å gå seirende ut av lørdagens MGP-duell Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Her er Gautes sleipe triks

Gaute Ormåsen har lagt en plan for hvordan han skal vinne MGP-duellen...

Se videointervju med Gaute nederst i artikkelen!


SEHER.NO:  Lørdag skriver deltakerne i Melodi Grand Prix-"Siste sjansen" historie når de for første gang må duellere om billett videre til finalen i et nytt "cup-system".

Gaute Ormåsen (26) - som i første omgang skal kjempe mot Heine Totland - spøker med at det nye systemet har fått ham til å vurdere hva han kan gjøre for sette konkurrenten ut av spill.

- Noen sleipe triks er det, men det kan jeg selvfølgelig ikke si så mye om. Det har med såpe å gjøre. Det kan være glatt enkelte steder, sier han med et smil til Seher.no under forberedelsene til helgens show i Sarpsborg.

Triksene kan kanskje komme godt med, for Gaute synes at nivået på de gjenværende deltakerne er så høyt at det er umulig å tippe noen favoritt på forhånd.

Jeg har på følelsen av at Venke Knutson og Bjørn Johan Muri vil gjøre det bra, men det er umulig å tippe, sier Gaute.

Han vil heller ikke utelukke et MGP-comeback i fremtiden om han skulle ryke ut. Han innrømmer at han har fått stor sans for slager-konkurransen.


- Det gir unektelig litt mersmak, så det kan godt hende jeg blir med en annen gang, sier han til Seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.      

 
LES OGSÅ: - Jeg ble presset[obj:media:8338]