Her er Frithjof - som dame!

- Å herregud, dette var grusomt..., var den umiddelbare reaksjonen fra Geir Kvarme.

DANSET: Frithjof Wilborn utstyrer seg med sminke og kvinneklær i torsdagens "4-stjerners middag" på TVNorge. Foto: TVNorge
DANSET: Frithjof Wilborn utstyrer seg med sminke og kvinneklær i torsdagens "4-stjerners middag" på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  "4-stjerners middag" på TVNorge er i full gang, og dennne uka er det skuespiller Geir Kvarme, programleder Frithjof Wilborn, Henne-redaktør Ellen Arnstad og "Moods of Norway"-gründer Simen Staalnacke som flesker til hver sin treretters.

Sistemann ut av kvartetten er mye omtalte Frithof Wilborn. Og mellom hovedretten og desserten får gjestene seg litt av en overraskelse.

"Hvem kan slå Ylvis"-programlederen har nemlig gjort klar til dans, og plutselig står samboeren hans, Tina Thompson, og den profesjonelle danseren fra "Skal vi danse", Asmund Grinaker, på gulvet - klare til dyst. Like etterpå entrer Wilborn selv "parketten", fullt utstyrt med kvinnelig danseuniform og sminke.
 
- Å herregud, dette var grusomt. Skikkelig horror, var den umiddelbare reaksjonen fra Geir Kvarme da det gikk opp for ham hva som var i ferd med å skje.
 
Men Wilborn stoppet ikke der. TVNorge-profilen bestemte seg nemlig for å by en sjokkert Kvarme opp til dans. Deretter svingte de seg på gulvet som om kjønnsforskjellen mellom dem var åpenbar...

- Det var bare helt fryktelig. Det var liksom det verste av det verste. Med tyll og den ekle toppen. Men det var veldig morsomt, han tar ikke seg selv veldig høytidlig den mannen, det skal han ha, sier Ellen Arnstad i programmet, vel vitende om at eks-fotballspillerens antrekk kanskje var litt vel trangt ved hoftene.

I torsdagens program blir det for øvrig klart hvem av de fire som får flest poeng, og med det får muligheten til å delta i den store superfinalen senere i år. Med sine 31 poeng er det Simen Staalnacke som leder. Tre poeng bak følger Geir Kvarme, mens Ellen Arnstad totalt fikk 26 poeng.

Om Frithjof Wilborn klarer å hamle opp med Kvarmes poengsum, ser du i "4-stjerners middag" på TVNorge torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg trodde Eli var singel  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer