Her er fotballstjernenes hjerteknusere

VM-heltene ser tøffe ut på banen, men privat har de et hjerte av gull.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fotball-VM i Brasil er godt i gang, og kampen om å få med den gjeve gull-pokalen hjem er knallhard. Allerede har vi sett at flere av de proffe fotballspillerne oser av barskhet på banen - og både stygge taklinger, knuffing og skjellsord har haglet i Brasil.

Men frykt ikke - på hjemmebane er det barna og familien som får all oppmerksomhet.

I 2001 ble den portugisiske storspilleren Cristiano Ronaldo (29), som til vanlig spiller for Real Madrid, pappa etter at han hadde tilfeldig sex med en 20 år gammel britisk jente. Pappa Ronaldo ser sønnen Cristiano jr. (3) så ofte som mulig, og hans russiske modellkjæreste Irina Shayk (28) er blitt som stemor for den lille å regne.

TRIO: Portugisiske Cristiano Ronaldo tok med sønnen Cristiano jr. (3) på tennismatch i Madrid tidligere i år, mens Liverpools Steven Gerrard (midten) koste seg med en av døtrene under en familieferie i Algarve i 2009. Brasilianske Neymar (t.h.) ble for tre år siden pappa til lille Neymar Jr. da han bare var 19 år.  Foto: Stella Pictures / All Over Press
TRIO: Portugisiske Cristiano Ronaldo tok med sønnen Cristiano jr. (3) på tennismatch i Madrid tidligere i år, mens Liverpools Steven Gerrard (midten) koste seg med en av døtrene under en familieferie i Algarve i 2009. Brasilianske Neymar (t.h.) ble for tre år siden pappa til lille Neymar Jr. da han bare var 19 år. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer

Liverpools store sønn Steven Gerrard (33) er lykkelig gift med den tidligere negledesigneren Alex Curran (31), og sammen har de fått døtrene Lily-Ella (10), Lexie (8) og Lourdes (3). Paret giftet seg i 2007, og bor i en villa til 40 millioner kroner utenfor nettopp Liverpool i England.

Også Gerrards landslagskamerat Wayne Rooney (28) er stolt pappa. Sammen med kona Coleen Rooney (28), som Manchester United-proffen giftet seg med i en overdådig seremoni i 2008, har han sønnene Kai (4) og Klay (1).

I Spania blomstrer familielykken, og på Barcelona er det flere av spillerne som har sørget for slekters gang.

Den argentinske spilleren Lionel Messi (26), som er spådd en lysende karriere under årets fotball-VM, ble i 2012 pappa til sønnen Thiago som han har med kjæresten Antonella Roccuzzo (26). Paret har vært kjærester siden 2008.

BLIR HAN VMs STORE HELT?: Argentinske Lionel Messi med kjæresten Antonella Roccuzzo og sønnen Thiago på familieferie på Ibiza i fjor. Foto: FameFlynet Sweden
BLIR HAN VMs STORE HELT?: Argentinske Lionel Messi med kjæresten Antonella Roccuzzo og sønnen Thiago på familieferie på Ibiza i fjor. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Også lagkamerat Neymar da Silva Santos Júnior (22), som kjemper for vertslandets ære under VM, har ansvar for en liten krabat. I august 2011 ble han pappa til lille David Lucca da Silva Santos. Den brasilianske fotballspilleren er ikke lenger kjæreste med sønnens mor Carolina Nogueira Dantas (21).

Real Madrid-spilleren Sergio Ramos (28) på sin side er lykkelig med TV-kjendiskjæresten Pilar Rubio (36). I april i år fødte hun parets første barn - som har fått det klingende navnet Sergio Ramos Rubio etter sin far.

Det er med andre ord ikke bare den tidligere VM-helten David Beckham (39) som åpenlyst viser at barna er deres viktigste støttespillere ...

Se flere fotballkjekkaser med deres skjønne smårollinger i bildeserien under:

LES OGSÅ: 10 kjekke grunner til å se på Fotball-VM

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer