<strong>IKKE HELT HELDIG:</strong> Både (f.v) Lena Dunham, Amber Rose, Taylor Swift og Bleona Qereti er alle blant stjernene som får motepassene sine påskrevet av Seoghør.nos lesere. Se flere av kjendisenes bommerter på den røde løperen nedenfor! Foto: Stella Pictures/ All Over Press/ Splash News
IKKE HELT HELDIG: Både (f.v) Lena Dunham, Amber Rose, Taylor Swift og Bleona Qereti er alle blant stjernene som får motepassene sine påskrevet av Seoghør.nos lesere. Se flere av kjendisenes bommerter på den røde løperen nedenfor! Foto: Stella Pictures/ All Over Press/ Splash News Vis mer

Her er fjorårets verst kledde stjerner

Superstjernene har nok vist for mye hud for sitt eget beste på den røde løperen i 2014.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Norske kjendiser er etterhvert blitt kjent med de tidvis strenge kravene til Se og Hørs motepoliti Jan Thomas Mørch Husby.

Når det gjelder de store, internasjonale stjernene, er heller ikke Seoghør.nos lesere nådige i sin bedømming av antrekksvalg på den røde løperen.

Noen Hollywood-kvinner får moteinteresserte til å sperre opp øynene over elegante kjoler, stilsikre kombinasjoner og skreddersydde silhuetter. Andre vekker derimot oppmerksomhet med drøye utringninger, dristige snitt og svært avslørende stoffer.

Og det ser ut til at det å vise for mye, på den ene eller den andre måten, er det som får flest lesere til å vende motetommelen rett ned.

Blant stjernene som har fått hardest medfart for sine dristige antrekk i år, er blant andre Rihanna (26), Miley Cyrus (22), Kim Kardashian (34) og Amber Rose (31).

Andre har derimot høstet enere og toere på terningen for dårlig passform, puppetabber eller «too much» hva gjelder kombinasjoner av farger, mønstre og stoffer.

I bildegalleriet nedenfor kan du se årets verst kledde, kvinnelige superstjerner!

Er du ikke helt enig i antrekksslakten stjernene har fått? Da kan du gi dem en ny sjanse ved å kaste terning på dem nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:73831]

[views:embed:node_embed:block:75344]

[views:embed:node_embed:block:69695]

LES OGSÅ: Slik ser hun ut med mørkt hår

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer