Her er fjorårets mest populære «Paradise»-videoer

Den nye sesongen er snart i gang. Her kan du gjenoppleve øyeblikkene som fikk seerne til å klikke.

SEOGHØR.NO: Allerede tidlig i januar var innspillingen av den kommende «Paradise Hotel»-sesongen i gang i Mexico.

Seoghør.no var på plass under innspillingen, og viste fram de aller første bildene fra sesongen, som sendes på TV denne våren på TV3.

Men er du én av dem som ikke klarer å vente til realityserien begynner igjen, kanskje vi kan hjelpe deg med å dempe «Paradise»-suget.

I denne saken har vi nemlig samlet de mest populære videoklippene fra fjorårets sesong, som du kan gjenoppleve.

Videoen som fikk oss til å klikke aller mest, var da to par hadde sex i hotellbassenget.

Under dukkerten endte Nicolai Bennis opp med å ha sex med Kine Blix, mens Labinot Haziri fant tonen med Julie Hølvold.

- Jeg har gruet meg til å se det igjen på TV, sa Labinot Haziri til Seoghør.no.

Se hendelsen her:


Kine, Labi og Nicolai skapte også oppmerksomhet under lakenet på hotellet. Førstnevnte onanerte guttene samtidig, noe som i en tidligere sesong har blitt døpt til «å ta en Northug».

- Alle må jo teste en «Northug», sa Kine.

Se video her:


Men også andre «Paradise»-deltagere fant tonen i realitykonkurransen. Christer Reiersøl og Lene Angelica Nilsen hadde som mål å sette sex-rekord på hotellet, og stod også for den aller første sexen under fjorårets sesong, noe som vakte oppmerksomhet.

- Det var over halvveis i sesongen, så det var på tide at noen tok initiativet. Jeg likte ham godt, sa Nilsen til Seoghør.no.

Video: Den første «Paradise»-sexen:


Sex-eventyret mellom Lene Angelica og Christer fikk mye oppmerksomhet, spesielt fordi Christer trodde han var trygg, og at Nilsen ikke kunne bli gravid, om han «hoppet av i svingen».

- Jeg tenkte faktisk at det var trygt å «hoppe av i svingen». Jeg har aldri vært i noen lange forhold, og de jeg hadde datet har alltid brukt p-piller, så jeg har aldri brukt kondom noe særlig, sa han til Seoghør.no.

Det hele endte med at Lene Angelica måtte tas ut av hotellet for å ta en graviditetstest, og at begge to fikk seksualundervisning av deltageren Jeanett Hellestræ, som følte hun måtte ta noen alvorsord med paret.

Video: Her får Christer og Lene Angelica seksualundervisning:


Ann Marielle Lipinska ble en mye omdiskutert deltager i løpet av 2014-sesongen av TV3-serien. Og mange ble nysgjerrige da hun var på date med deltager Axel Stensholt Heiberg.

De to kastet seg i vannet sammen, men det hele gikk galt for Lipinska da hun mistet kontroll over BH-en, slik at puppene falt ut.

- Plutselig så gikk BH-en min av, og det var selvfølgelig veldig flaut. Axel valgte å ta det helt piano, og sa han ikke hadde sett noe, og det syntes jeg var veldig positivt, sa Lipinska om hendelsen.

Video: Ann Marielle mister BH-en:


Som alle tidligere sesonger er det Triana Iglesias som er programleder for den kommende «Paradise»-sesongen. I fjor fikk Labi et svært godt øye til programlederen, noe han flere ganger snakket om.

I en av de siste episodene tok han motet til seg under en parseremoni, og prøvde seg på Iglesias.

- Heftig svær biceps as! sa han, mens han strammet armmusklene, noe som fikk Triana til å bryte ut i latter.

Se hendelsen her:


Og for ordens skyld: Det var Aurora Gude og Nicolai Bennis som stakk av med seieren i konkurransen. Pengene måtte imidlertid Bennis klare seg uten.

Gude slapp nemlig kula noen hundredeler før Bennis, slik at hun fikk pengene selv, som hun delte med Ann Marielle.

Her kan du se vinnerintervjuet med Aurora:


LES OGSÅ: De første bildene fra årets «Paradise Hotel»