Her er filmstjernen med barnet han ikke ønsket

Benicio del Toro holdt seg unna fødestuen da vesle Delilah kom til verden, men nå har han skiftet mening...

FAMILIEIDYLL: Benicio del Toro har tidligere tatt avstand fra datteren han har med Kimberly Stewart, men nå ser det ut til at han har endret mening. Foto: Fame Flynet Norway
FAMILIEIDYLL: Benicio del Toro har tidligere tatt avstand fra datteren han har med Kimberly Stewart, men nå ser det ut til at han har endret mening. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Sin City»-stjernen Benicio del Toro (45) hadde i fjor en kortvarig affære med modellen Kimberly Stewart (33).

Det resulterte i at Kimberly - som er datter av «Do Ya Think I'm Sexy»-sangeren Rod Stewart - ble gravid, og 33-åringen gjorde det klart at hun ville beholde barnet.

Etter først å ha prøvd å så tvil om barnet var hans, aksepterte Benicio farskapet, men gjorde det klinkende klart at han ikke ville stifte noe familie med Kimberly.

Da datteren Delilah kom til verden for ett år siden, måtte hun derfor føde i ensomhet, men nå ser det ut som om Benicio er i ferd med å endre mening.

Lørdag ble skuespilleren observert på gaten i Los Angeles, mens han gikk tur med Kimberly og deres lille solstråle...

De nybakte foreldrene har foreløpig ikke kommentert om de nye bildene er et tegn på at det kan bli aktuelt med et forhold mellom dem igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ligner på sin far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer