<strong>EKTE PAR:</strong> I virkeligheten er Joanne Froggatt gift med James Cannon. Søndag kveld hygget de seg sammen på British Independent Film Awards i London,  Foto: REX/Richard Young/All Over Press
EKTE PAR: I virkeligheten er Joanne Froggatt gift med James Cannon. Søndag kveld hygget de seg sammen på British Independent Film Awards i London, Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

Her er «Downton»-stjernens virkelige mann

Joanne Froggatt viste frem ektemannen på filmfest.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På det engelske godset «Downton Abbey» lever Anna Bates et beskjedent liv som tjenestepike for familien Grantham. I virkeligheten er skuespiller Joanne Froggatt (33) en av Storbritannias største stjerner etter TV-suksessen.

Søndag kveld var hun nesten ikke til å kjenne igjen da hun kastet glans over The British International Film Awards. Hennes lange blonde hår var utslått og sotede øyne ga henne et sexy preg. Hun var iført en elegant sort buksedress, pyntet med en sort Louis Vuitton-clutch og sorte pumps. Men det beste tilbehøret var hennes mann James Cannon.

<strong>SEXY STJERNE:</strong> Uten tjenestepikeuniformen var Joanne nesten ikke til å kjenne igjen der hun poserte i en sort buksedress søndag kveld. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
SEXY STJERNE: Uten tjenestepikeuniformen var Joanne nesten ikke til å kjenne igjen der hun poserte i en sort buksedress søndag kveld. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

I TV-serien er hun gift med den mystiske tjeneren John Bates, men i det virkelige liv er Joanne lykkelig forelsket i James, som jobber som direktør i et IT-selskap. Paret giftet seg i oktober i fjor.

Snart er Joanne aktuell i «Downtons» juleepisode der familien og tjenerne besøker Grantham House - familiens eiendom i London.

<strong>FORELSKET PÅ JOBB:</strong> I «Downton Abbey» falt tjenestepiken Anna for Lord Granthams personlige tjener John Bates.
FORELSKET PÅ JOBB: I «Downton Abbey» falt tjenestepiken Anna for Lord Granthams personlige tjener John Bates. Vis mer

LES OGSÅ: Mike Tyson vil spille i «Downton Abbey»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer