INSISTERER PÅ AT JUDE ER FAREN: Modellen Samantha Burke hevder en DNA-test har bekreftet hennes påstander om at Jude Law er far til hennes nyfødte baby. Foto: All Over Press
INSISTERER PÅ AT JUDE ER FAREN: Modellen Samantha Burke hevder en DNA-test har bekreftet hennes påstander om at Jude Law er far til hennes nyfødte baby. Foto: All Over PressVis mer

- Her er din ukjente baby

Dette kan koste filmstjernen 11 millioner kroner i året.

SEHER.NO: Filmstjernen Jude Law (37) har i lang tid vært omsvermet av rykter om at han skal være far til modellen Samantha Burkes nyfødte baby, etter en het "one-night stand" mellom de to tidligere i år.

For to uker siden hevdet Samantha at en DNA-test har fjernet all tvil om farskapet, og nå viser hun frem babyen i det britiske ukebladet Hello for å å oppfordre Jude til å ta kontakt.

"Alfie"-skuespilleren - som fra før har en stesønn og tre biologiske barn med eks-kona Sadie Frost, risikerer å måtte betale 11 millioner kroner i året i barnebidrag, dersom Samantha vinner frem med kravene sine.

Samantha tror Law ikke lenger vil tvile dersom hun møter datteren Sophia Lee ansikt til ansikt.

- Hun har hans hake og nese. Og hun gjør en grimase som jeg har sett ham gjøre før, sier hun til Hello ifølge avisa The Sun.

Law skal ha falt for den vakre brunetten rundt juletider, mens han var i New York for å filme scener til sin nye film om detektiven Sherlock Holmes.

Samantha Burke skal ifølge The Sun ha fått over 1,5 millioner kroner for å stille opp på Hello-bildene med sin datter. Men modellen insisterer på at hun ikke jakter på Jude for pengene hans.

- Folk som kjenner meg vet at jeg aldri har datet en mann for pengene hans. Sophia er datteren hans og jeg tror han vil akseptere det. Når du har sett fjeset hennes, hvordan kan du nekte?, sier hun til Hello.

Jude Law har så langt ikke kommentert farsskapet.

Har du et tips om "Skal vi danse"-kjendisene? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!


LES OGSÅ: Ble skjelt ut av eksens far