NORGES NYE STJERNSKUDD:  Hanne Sørvaag er låtskriveren til Didrik Solli-Tangen. Foto: Stella Pictures
NORGES NYE STJERNSKUDD: Hanne Sørvaag er låtskriveren til Didrik Solli-Tangen. Foto: Stella PicturesVis mer

Her er Didriks yndling

Hanne Sørvaag er kvinnen bak Didriks suksess.

SEHER.NO:  Hanne Sørvaag (30) er kvinnen bak Didrik Solli-Tangen. Men selv om hun stakk av med seieren med MGP-låten My heart is yours, så hviler hun ikke på laurbærene. Det skriver VG.


Denne uken drar hun tilbake til Stockholm for å skrive flere låter til American Idol dommer Simon Cowells nye bandprosjekter.

- Helt siden jeg var med å skrive sangen ''My Destiny'' som nådde på andreplass på Billboard-listen, så har han likt det jeg har levert ham. Han liker enkle og melodiøse poplåter som appelerer til et bredt , og det har jeg prøvd å få til hver gang, sier Sørvaag til VG.

Didrik Solli-Tangen sier at han håper på mer samarbeid med den talentfulle låtskriveren, og roser henne opp i skyene.


- Hanne er fantastisk! Hun sa hun skrev musikkog så ubeskjeden jeg er er , sa jeg bare ''kan du ikke skrive en låt til meg''?

- Så en gang på sensommeren ringte hun plutselig og sa''jeg har skrevet en låt til deg, sammen med Fredrik Kempe''. Jeg fikk høre den, og likte den med en gang. Jeg synes den er rå, sier Didrik til VG  på pressekonferansen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: Meldingene haglet ikke inn...