Her er Diddys setefyll!

Denne norske rumpa skal jobbe hardt i kveld...

STJERNESPEKKET: Hvis alt går etter planen, håper Jonas å møte Justin Timberlake og å bli invitert på fest av Diddy. Foto: Victoria Bryde, Seher.no
STJERNESPEKKET: Hvis alt går etter planen, håper Jonas å møte Justin Timberlake og å bli invitert på fest av Diddy. Foto: Victoria Bryde, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bak stjernene!

SEHER.NO (København): Jonas Brenna (25) har skaffet seg tidenes morsomste ekstrajobb. Når MTV Europe Music Awards går av stabelen i Købenavn i kveld, skal nordmannen være på plass i VIP-området som stjernenes stand in-rumpe!

For med et show som kan sees av 1,4 milliarder TV-seere verden over, tar det seg ikke godt ut med tomme seter i salen. Derfor har Jonas, som til daglig jobber som produsent for P3-programmet "Mina", fått i oppgave å sette seg på stjernens plasser hver gang noen reiser seg for enten å opptre, dele ut pris, motta pris eller rett og slett bare gå på do.

Idol-audition
- Vi var litt sent i gang med å skaffe oss billetter til showet og fant ut at vi måtte få noen av oss inn på Bella Center. Vi fikk høre om en Idol-lignende audition i København, hvor de søkte etter mennesker som kunne stå helt foran ved scenen å juble, forteller den blide 25-åringen.

- Det stod flere hundre mennesker i kø den dagen, og alle måtte danse og rope foran tre dommere. Det var så pinlig at jeg holdt på å dø!

LES OGSÅ: Oscar-statuens forbannelse
LES OGSÅ: Satte barn på pornostjerne

Samtidig hadde Jonas programleder Mina Hadjian (31) på øret som fortalte ham hva han skulle gjøre. Likevel holdt det ikke til billett, men tirsdag ringte MTV og sa at han kunne være "seatfiller" - eller stolfyller - for stjernene.

Skal stjele
- Jeg gjør det for å ha noe til sendingen i morgen. Vi er på lufta fra 10 til 12 direkte fra København, og alt jeg klarer å stjele i kveld, blir premier i morgen, forteller Jonas og legger til at han nå har fått mellomnavnet "sticky fingers".

BRRR: Bikkjekaldt i Køben

- Men alt skal skje uten at du fornærmer noen, legger Mina til og understreker at de er ute etter ting folk kaster fra seg - deriblant kopper, servietter og alt av lommerusk.

Jonas frykter imidlertid at han vil bli litt satt ut av alle stjernene og belager seg på å svette voldsomt i kveld. Men han har også store drømmer om hva som ville vært den ultimate avslutningen på rumpe-jobben:

- At jeg får ånden over meg og er helt cool. Da vil Diddy si "come to my party tonight"!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer