POPSANGER OG IDOL-FAVORITT: Maroon 5-sangeren Adam Levine har hatt stor suksess med låter som "She Will Be Loved". Nå dater han Cameron Diaz. Foto: All Over Press
POPSANGER OG IDOL-FAVORITT: Maroon 5-sangeren Adam Levine har hatt stor suksess med låter som "She Will Be Loved". Nå dater han Cameron Diaz. Foto: All Over PressVis mer

Her er Diaz sin nye date

Hollywood-stjernen introduserte mamma for musikerflørten.

SEHER.NO: Ifølge FemaleFirst skal "Alle Elsker Mary"-stjernen Cameron Diaz (36) ha falt for musiker Adam Levine (30) fra alle Idol-deltageres favorittband gjennom et halvt tiår, Maroon 5. 

Skuespillerinnen, som nylig ble singel etter bruddet med modellkjæresten gjennom to år, Paul Sculfor (38), skal ha bitt koblet til Maroon 5-vokalisten etter at de spiste lunsj sammen lørdag.

Paret skal ha kost seg med en intim lunsj på Chateau Marmont i Los Angeles, og ifølge en kilde skal paret ha trivdes i hverandres selskap.

- Det så ut som de var veldig glade for å være sammen. Det virket ikke som om det var første gangen de møttes - de var komfortable i hverandres selskap. Cameron lo av alle vitsene til Adam og de virket som det perfekte par. De hadde til og med på seg like klær!

Ifølge nyhets- og bildebyrået X17 skal paret ha vendt tilbake til samme restaurant søndag, og denne gangen skal Diaz ha hatt med seg moren sin for å hilse på sin nye flørt.

Tidligere denne måneden ble det kjent at 36-åringen var singel etter at hun og Paul Sculfor hadde bestemt seg for å bryte forholdet på grunn av uenigheter om hvor de skulle bo.

- De er ikke forelsket lenger. Paul er ikke så glad i Los Angeles og ønsker å være der vennene er. Cameron trodde hun kunne bosette seg i England, men savnet et gamle livet sitt for mye. Romansen døde bare, fortalte en kilde da.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå er de uvenner