- Her er det silikonfri sone

Lene Alexandra kjenner seg ikke igjen i beskyldningene fra Linni Meister.

AVVISER LINNIS PÅSTANDER: Lene Alexandra Øien hevder Linni Meisters påstander om at hun fortsatt har silikoninnlegg i brystene, ikke stemmer. Her er hun sammen med sin nye kjæreste, Børge Kraft Pettersen. Foto: Stella Pictures
AVVISER LINNIS PÅSTANDER: Lene Alexandra Øien hevder Linni Meisters påstander om at hun fortsatt har silikoninnlegg i brystene, ikke stemmer. Her er hun sammen med sin nye kjæreste, Børge Kraft Pettersen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modellen Linni Meister (26) har fått mye oppmerksomhet for sin byste i årets «Skal vi danse?»-sendinger på TV 2.

Tidligere har hun sagt til Seoghør.no at hun ikke har opplevet at silikon-innleggene hindrer henne på dansegulvet.

- Jeg har ikke lagt merke til det. Jeg trener som alle andre. Foreløpig går det bra, sa hun i september.

Dermed tidligere modellen Lene Alexandra Øien (30) - som nå jobber som personlig trener - valgte å fjerne silikonen før hun gikk til topps i «Skal vi danse» i 2008.

I et intervju med Dagbladet tidligere i år, hevdet imidlertid Linni ifølge Her og Nå at det ikke var hele sannheten.

- Ja, de tok ut silikonen, men de tok den inn igjen bare mindre. De har silikon. Jeg fikk ikke silikon for å bli et sexsymbol sånn som dem. Jeg valgte silikon lenge før jeg begynte i denne bransjen. Det var forferdelig for meg ikke å ha bryster, sier hun til avisen.

Utsagnet har imidlertid fått Lene Alexandra Øien - som i helgen var gjest i «Skal vi danse?»-studio med sin nye kjæreste Børge Kraft Pettersen - til å slå tilbake.

- Hun burde forholde seg til fakta fremfor å lyve. Rett skal være rett. Hun skal lete lenge for å finne silikon på min kropp. Her er det silikonfri sone.

- Jeg har ingenting imot Linni Meister, og jeg gleder meg på hennes vegne. Det er bare trist det ikke er gjensidig. Det burde ikke være nødvendig å være nedlatende ovenfor andre for å fremheve seg selv, sier Lene Alexandra til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har ikke merket at puppene hindrer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer