Her er det nye superparet

Penn Badgley og Zoë Kravitz viste seg offentlig for første gang.

<strong>SMASK:</strong> Penn og Zoë måtte stoppe opp og ta seg tid til litt klinings på åpen gate i SoHo, New York. Foto: All Over Press
SMASK: Penn og Zoë måtte stoppe opp og ta seg tid til litt klinings på åpen gate i SoHo, New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley (25) og skuespiller og sanger Zoë Kravitz (23) gikk nyforelsket rundt i det hippe SoHo-distriktet i New York denne uken, og etter kyssingen å dømme er de to nå et par.

Penn var inntil i fjor sammen med kollega Blake Lively, som nylig ble dumpet av Leonardo DiCaprio, mens Zoë har et forhold med «Six Feet Under»-stjernen Ben Foster (28) og en flørt med den noe eldre «X-Men»-skuespilleren Michael Fassbender (34) bak seg.

- De har det så bra sammen og er så glade!, har en nær venn av paret uttalt til nettstedet Us Magazine.

Det ser ut til at den kule rockerdatteren Zoë, hvis far er Lenny Kravitz (47), har påvirket Penn på stilfronten. 25-åringen har nemlig gått fra å ha en kjedelig A4-klesstil, til å bli en tøff og trendy kjekkas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det føles som man blir voldtatt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer