PARADIS: Her kommer innspillingen av den tredje sesongen av «Paradise Hotel» til å foregå. Hotellet ligger i Santa Marta i Colombia.
PARADIS: Her kommer innspillingen av den tredje sesongen av «Paradise Hotel» til å foregå. Hotellet ligger i Santa Marta i Colombia. Vis mer

Her er det nye «Paradise Hotel»

Den skandaleombruste realityserien får nye omgivelser..Se de første bildene!

SEHER.NO:  Etter å ha spilt inn to sesonger av reality-serien «Paradise Hotel» i Mexico, satser TV3 på nye omgivelser, når de går i gang med innspillingen av den neste runden på nyåret.

Kanalen har bestemt seg for å flytte innspillingen til området Santa Marta i Colombia. Stedet, som ligger i nord-Colombia, er spesialdesignet for «Paradise Hotel»-innspillinger. 

- Vi gleder oss enormt, og er veldig fornøyd med det nye stedet. Layouten er over samme lest, men de som trodde Milagro i Mexico var paradis, kommer til å synes dette er enda flottere. Man har utsikt over det karibiske hav, sier Glenn Støldal i TV3 til Seher.no.

Det har hittil i år kommet inn rundt 5000 søknader til den neste norske sesongen, som er rekord.

I tillegg til svenskene som spiller inn sin versjon nå, skal en ungarsk versjon spilles inn, før nordmennene slipper inn.

Også denne gang vil bli programlederen for den skandaleombruste serien - som i år endte med seier til duoen Carl Eliassen (23) og Tine Helene Valle (23) - være Triana Iglesias.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Paradise Hotel flyttes fra Mexico