Her er det noe muffens

Har Billy Bob Thornton (55) reversert aldringsprosessen?

FØR OG NÅ: Billy Bob Thorntons hår har gått fra gråsprengt til mørkebrunt. Det samme gjelder øyenbrynene og flippskjegget.  Foto: Stella Pictures
FØR OG NÅ: Billy Bob Thorntons hår har gått fra gråsprengt til mørkebrunt. Det samme gjelder øyenbrynene og flippskjegget. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Filmstjernen, regissøren og musikeren Billy Bob Thornton (55) er en mann som har holdt seg godt for sin alder.

Likevel tyder alt på at skuespilleren, kjent fra filmer som «Armageddon», «Monster's Ball» og «A Simple Plan», ikke trives helt med det å eldes.

55-åringen, som har vært gift og skilt fem ganger, blant annet med filmskjønnheten Angelina Jolie, har tidligere ikke hatt noe problem med å vise frem sin grående hårmanke, og har blitt kjent for sin rocka og uformelle stil. 

Ferske bilder av Hollywoodstjernen viser imidlertid en helt ny og langt «yngre» utseende Thornton.

Håret til skuespilleren har gått fra gråsprengt til mørkebrunt. Det samme gjelder flippskjegget og øyenbrynene.

På bildene ser også ansiktshuden til Thornton friskere, brunere og yngre ut, og det har i flere år gått rykter om at han har lagt seg under kniven.

Det eneste som viser skuespillerens virkelige alder, er halsen, som bærer preg av å tilhøre en mann som har passert 50.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Datteren arrestert for barnemord