Her er det lille sjarmtrollet!

Den nybakte mammaen Ellen Arnstad viste stolt frem sin skjønne datter.

ROSA: For mamma Ellen var det litt rart å kle babyen opp i rosa. Hun er jo vant til litt røffere farger på grunn av hennes to sønner Joachim og Alexander.  Foto: Privat
ROSA: For mamma Ellen var det litt rart å kle babyen opp i rosa. Hun er jo vant til litt røffere farger på grunn av hennes to sønner Joachim og Alexander. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke kunne Seher.no avsløre den gledelige nyheten om at Ellen Arnstad (46) og ektemann Stein Støa (60) hadde blitt foreldre til lille Gabrielle Margrete.  

Nylig la den stolte mammaen ut bilder av sin nyfødte datter på den sosiale nettverkskanalen Facebook.

«Ingenting er som et sovende barn. Rart med rosa klær for en gutte-mamma...» skrev hun under det ene bildet, og henviste til de to sønnene Joachim (17) og Alexander (9) som hun og ektemannen har fra før.

Det strømmer på med lykkeønskninger for femmer-banden, og de nybakte foreldrene kunne ikke vært mer glade.

- Hun ble født 13:45 på Ullevål sykehus, veide 2540 gram og er 45 cm lang. Hun er verdens nydeligste, sa de stolte foreldrene til Se og Hør bare noen timer etter fødselen 12.desember.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg forsto ikke verdien av vennskap