KYSSET: Clas Kvisler og Ann-Marie Berge sto for det første kysset i "Jakten på kjærligheten" denne høsten. Foto: TV 2
KYSSET: Clas Kvisler og Ann-Marie Berge sto for det første kysset i "Jakten på kjærligheten" denne høsten. Foto: TV 2Vis mer

Her er det første Jakten-kysset

Her er det første kysset i årets "Jakten".

SEHER.NO: Mandagens "Jakten på kjærligheten" ble, som lovet, svært dramatisk, først og fremst hos bonden Kristian Akervold - der to av frierne bestemte seg for å reise hjem. Men det var flere friere som stjal oppmerksomhet i denne ukens episode av det populære TV 2-programmet.

Skiptvedt-bonden Clas Kvisler bestemte seg nemlig for å gjøre noe ekstra for én av sine kvinnelige beundrere. Og Ann-Marie Berge var den som fikk gleden av en skogstur, og ikke minst et galleribesøk med sin utvalgte bonde. Det hele ble kronet med det første "Jakten"-kysset denne sesongen.

- Jeg ble overrasket. På en god måte, smiler Ann-Marie Berge til Seher.no.

Det første kysset er altså overstått i høstens bonderomantikk. Og TV-frieren legger ikke skjul på at hun ser tilbake på den intime seansen som noe svært positivt.

- Vi hadde en ganske god tone. Og jeg hadde håpet at det skulle bli sånn, det var jo derfor jeg meldte meg på. Jeg var glad da han kysset meg, medgir Berge, som lot seg sjarmere i senk av Clas under innspillingen.

- Han er veldig interessert, flott og et ekte menneske. Han er seg selv og prøver ikke å være noe annet enn det. Og så har han god selvtillit.

- Ble du forelsket i "Jakten"-Clas, Ann-Marie?

- Jeg ble veldig betatt i hvert fall, for å si det sånn, sier hun hemmelighetsfullt.

I mandagens "Jakten på kjærligheten" bestemte frierne Jeanette Høgli Richardsen og Heidi Berg seg for å forlate bonden Kristian Akervold. Sølvi J. Heggdal var kvinnen som ble sendt hjem fra gården til Calle Breen.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten