STOLT AV SØSTRENE SINE: - Jeg skal leve på kjendistatusen deres, jeg. Alle tar feil av oss likevel, så det er bare å si  "jeg heter Lisa" etter dette, fleiper lille-"The Johnsen Sister", Therese, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STOLT AV SØSTRENE SINE: - Jeg skal leve på kjendistatusen deres, jeg. Alle tar feil av oss likevel, så det er bare å si "jeg heter Lisa" etter dette, fleiper lille-"The Johnsen Sister", Therese, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Her er deres ukjente søster

Men lillesøster har ingen planer om å følge etter "The Johnsen Sisters" opp på "X Factor"-scenen...

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" og den tredje søsteren nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag var "The Johnsen Sisters" i ilden i den første live-sendingen i høstens "X Factor", og de to søstrene, Lisa (21) og Julie Tverrå Johnsen (25), imponerte såpass at de greit tok seg videre til den neste finalerunden.

Etter at sendingen var over ble de omfavnet av familien sin, blant annet deres tredje søster, Therese (20).

- Jeg er så stolt av dem, de er så jævlig rå. De var virkelig flinke. Jeg tror nok de kunne fått et bedre sangvalg av Mira, men de gjorde jo det beste de kunne ut av den låta. Jeg er sykt stolt av dem, jubler Therese, som er slående lik søsteren Lisa, til Seher.no.

"The Johnsen Sisters" sang låta "Potential Break Up Song" av Aly & Ajs under den første livesendingen. Trekløveret samstemmer i at det nok var verre for familien å sitte i salen enn det var for Julie og Lise å entre scenegulvet.

- Vi kom på etterpå at det sitter mange hundretusener foran skjermen for å se på, det glemte vi litt når vi stod på scenen. Det var veldig, veldig artig, forteller Julie, som får støtte av søsteren.

- Nervene kom når vi var ferdige, smiler Lisa.

- Hvordan var det å sitte i salen og se to av søstrene dine opptre foran så mange mennesker, Therese?

- Det var veldig nervepirrende. Jeg tror kanskje - på en litt snudd måte - at det er verre for familien. For vi er så veldig maktesløse i det. Det eneste vi gjør, det er å sitte å håpe, håpe, håpe. Så vet vi at vi egentlig ikke har noe makt i det hele tatt.

Lillesøster Therese er ingen sanger. Hun driver nemlig heller med dans, og er en del av Oslo street dance. Selv er hun ikke det minste bitter på suksessen søstrene hennes nå opplever.

- Jeg er glad jeg ikke er sjalu i hvert fall! Jeg er veldig glad på deres vegne. Jeg støtter dem hundre prosent, forteller hun

- Er det ikke litt kjipt engang?

- Nei, jeg skal leve på kjendistatusen deres, jeg. Alle tar feil av oss likevel, så det er bare å si  "jeg heter Lisa" etter dette, fleiper Therese, som gleder seg til å få to superstjerner i familien.

- Ja, det gjør jeg! De er superstjerner for meg uansett, de! sier det blide jenta til Seher.no.

"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Dette bildet forteller det meste

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" og søsteren Therese her:


[obj:media:8089]