Her er den vakre bruden

Tinashe Bakasa Roll tok pusten fra alle i norsk design.

VAKKER: Tinashe kom pusten fra alle i norsk design.  Foto: Espen Solli
VAKKER: Tinashe kom pusten fra alle i norsk design. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nå strømmer kjendisene til for å få med seg vielsen mellom komiker Odd-Magnus Williamson (34) og Tinashe Bakasa Roll (29). 

Kjendiser som John Carew, Aksel Hennie, hele «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen og Pia Tjelta har ankommet Angst bar i Oslo sentrum.

Bruden stilte i en lekker buksedress fra den norske designeren TSH (Tina Steffenakk Hermansen). Dagen før den store dagen skrev Tina følgende på Instagram:

- Herregud! Nå er jeg og henter morgendagens outfit. I morgen heter jeg Williamson.

Ville kle seg annerledes

På bloggen til Vanessa Rudjord, vanessarudjord.no, avslørte hun  tidligere i dag at hun ønsket å kle seg litt annerledes. 

– Jeg skal ha på meg TSH. Tina er fantastisk dyktig, effektiv og varm. Vi hadde lyst til å være litt annerledes, ballsy og med litt smak av sommer og gikk for denne. Så sydde Tina og teamet hennes den til meg.

På bloggen forteller hun også åpenhjertig om hvordan han fridde til henne. 

- Han tok med meg på et rebusløp i Oslo.  Hvert stopp var steder som betyr noe for oss: Første stedet vi så hverandre, første stedet vi snakket sammen, hvor vi pleier å drikke kaffe, hvor vi pleier å henge med vennene våre, osv. Rebusløpet endte med at han gjenskapte den verste daten jeg noensinne har vært på (vi har ledd mye av den). Også fridde han. Helt fantastisk. Romantisk, kokko og perfekt. Litt sånn som han egentlig, fortalte hun på bloggen til Vanessa Rudjord, vanessarudjord.no tidligere i dag. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer