<strong>SLITEN:</strong> Olivia Wilde nøt en sminkefri stund på Topanga Film Festival - men så mer syk enn opplagt ut... Foto: All Over Press
SLITEN: Olivia Wilde nøt en sminkefri stund på Topanga Film Festival - men så mer syk enn opplagt ut... Foto: All Over Press Vis mer

Her er den usminkede sannheten

Hollywood-stjernen ser sliten og kvisete ut...

Publisert
Sist oppdatert
Sammenlign den usminkede og den sminkede versjonen av Olivia Wilde nederst i saken!


SEHER.NO: Skuespiller Olivia Wilde (26), kjent fra TV-serien «House», ble kåret til den mest sexy kjendis-vegetarianeren av PETA i 2010.

Men hvis juryen hadde sett disse bildene av stjernen, så spørs det kanskje om Wilde fortsatt hadde gått av med seieren.

For da den ellers så vakre skuespilleren gjestet Topanga Film Festival med ektemannen og dokumentarfilmskaperen Tao Ruspoli (35), så hun langt ifra sexy og dukkfrisk ut... Bildene fra filmfestivalen viser nemlig en blid og usminket - men kvisete og blek - Olivia Wilde.


Dette er en svært uvant måte å se «TRON»-stjernen på, som blant annet var slående vakker på Golden Globe-utdelingen i januar. Da strålte hun så klart at Seher.nos lesere til og med kåret henne til prisutdelingens best kledde.

Dessverre er det en enorm kontrast mellom bildene fra Golden Globe-festlighetene og Topanga filmfestival. For både PETA og Wilde sin skyld får vi håpe at kvisene har forsvunnet for godt...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er som sex uten orgasme   Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer