Her er den nye True Blood-kjekkasen

Varulven Joe gir vampyrene kamp om damene.

NY FAVORITT FOR DAMENE: Joe Manganiello debuterer som varulven Alcide Herveaux i den tredje sesongen av TV-serien «True Blood» Foto: Stella Pictures
NY FAVORITT FOR DAMENE: Joe Manganiello debuterer som varulven Alcide Herveaux i den tredje sesongen av TV-serien «True Blood» Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  TV-serien «*True Blood» har i løpet av de to siste årene rukket å bli en av verdens mest populære TV-serier, blant annet på grunn av de mange hete scenene mellom Anna Paquins rollefigur Sookie Stackhouse og hennes vampyrkjæreste Bill - som spilles av Annas forlovede Stephen Moyer.

Men i den tredje sesongen - som har premiere på amerikansk TV søndag - ser det ut til at en nykommer kan gi Bill kamp om kjærestens gunst.

Joe Manganiello (33) - kjent fra blant annet TV-serien «One Tree Hill» og filmen «Spider-Man» - har nemlig fått rollen som den sexy varulven Alcide Herveaux.

Ifølge Entertainment Weekly tyder mye på at Manganiellos rollefigur vil prøve å komme imellom Sookie og kjæresten, noe som kan komme til å splitte TV-seerne i hver sin heiagjeng...

Manganiello legger ikke skjul på at rollen er en drøm som blir virkelighet for ham.

- Jeg begynte å gråte da jeg fikk nyheten. Da jeg var liten, ba jeg ofte til Gud om å bli forvandlet til en varulv. Da det ikke skjedde tenkte jeg «kanskje dette ikke virker». Men nå, 25 år senere, skal jeg bli en varulv. Bønnene mine har blitt besvart, sier han til EW.com.

Det er foreløpig ikke kjent når den tredje sesongen av «True Blood» vil komme på norske skjermer.
 
Se trailer for sesong 3 av «True Blood» nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun elsker å være naken