UNIVERSETS VAKRESTE: 22 år gamle Jimena Navarrete fra Mexico stakk av med seieren i årets Miss Universe, som gikk av stabelen i Las Vegas mandag kveld.  Foto: All Over Press
UNIVERSETS VAKRESTE: 22 år gamle Jimena Navarrete fra Mexico stakk av med seieren i årets Miss Universe, som gikk av stabelen i Las Vegas mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Her er den nye Miss Universe

Men norske Melinda nådde ikke helt opp.

SEHER.NO: 22 år gamle Jimena Navarrete fra Mexico ble kåret til universets vakreste kvinne, da finalen i missekonkurransen Miss Universe, som er sponset av finansmannen Donald Trump, gikk av stabelen i Las Vegas mandag kveld, skriver AP. 
 
Navarrete, som er fra Guadalajara, tok dommerne med storm da hun viste frem en lekker rød aftenkjole og lilla bikini, og skjønnheten imponerte også med sine velformulerte svar under intervju-runden i skjønnhetskonkurransen.

22-åringen ble stilt en rekke spørsmål av tidligere kunstløper og OL-vinner Evan Lysacek, blant annet om hva hun synes om at barn surfer på nettet uten tilsyn fra foreldre.

Og skjønnheten beviste kjapt at hun er langt mer enn et pent ansikt.

- Jeg mener nettet er et uunnværlig, nødvendig verktøy for vår tid. Vi må passe på å lære barna de samme verdiene som vi lærte som en familie, svarte hun.

Navarrete, som har vært modell siden hun var 15 år gammel, er Mexicos andre Miss Universe-vinner. Lupita Jones vant også tittelen i 1991 - året etter at norske Mona Grudt stakk av med seieren. 

22-åringen har overtatt kronen fra Stefania Fernandez fra Venezuela, som vant den prestisjefulle missekonkurransen i 2009.

På andreplass i årets konkurranse kom Miss Jamaica, Yendi Phillips, mens Miss Australia, Jesinta Campbell, kom på tredjeplass.

Årets norske kandidat, Meldina Elvenes (23), som hadde støtte av kjæresten, MTV-blogger Sami Alem i salen, kom ikke blant de femten beste i konkurransen. 

Navarretes seier kom overraskende på ekspertene, som på forhånd hadde spådd at den venezuelanske missen ville vinne kåringen, og dermed skaffe landet deres tredje Miss Universe-tittel på rad.

Det var rockestjernen Bret Michaels, som tidligere i år gjennomgikk en dramatisk hjerneblødning, og NBCs «Today»-programleder og reporter Natalie Morales som var vertskap for arrangementet, som ble sendt på NBC og Telemundo. 

Det glamorøse showet inneholdt også opptredner fra John Legend & The Roots og Viva ELVIS fra Cirque du Soleil.

I dommerpanelet satt illusjonisten Criss Angel, skuespiller og produsent William Baldwin, trommis Sheila E, programleder for «NBC Live» Tamron Hall, OL-vinner Evan Lysacek, Oscar-nominerte Chazz Palminteri, sangerinnen Chynna Phillips, skuespillerinnen Jane Seymour og supermodell Niki Taylor.

Det to timer lange arrangementet, som skal ha blitt sett av omlag én milliard mennesker, bestod av tre kategorier - badedrakt, aftenantrekk og personlighets-intervjuer, og det hele endte med at fjorårets Miss Universe-vinner, Stefanie Fernandez, overrakte kronen til den nye vinneren.
 
Ifølge en offisiell pressemelding fra Miss Universe-arrangørene er Navarrete en verdig vinner av konkurransen. Det står også at hun elsker natur, båter, motorsykler og å tilbringe tid med familien, samt å reise.

22-åringen selv innrømmet i ettertid at hun var svært overrasket over at hun vant.

- Jeg ble overrasket. Jeg var på en måte i en sjokk-tilstand. Jeg vil gi foreldrene mine en stor klem. Dette krevde mye, sier hun til AP.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ingen her heier på meg