Blac Chyna og Rob Kardashian:

Her er den nye Kardashian-babyen familien jubler av glede for

- Hun ser ut som bestefar!

JUBLER AV GLEDE: Rob Kardashian og Blac Chyna kunne torsdag annonsere at de hadde fått sitt lille mirakel. Jenta fikk navnet Dream Renee Kardashian og ser ifølge sin far ut som han selv, men hun skal ha fått morens nese. Foto: Jen Lowery/Splash News, NTB scanpix 
JUBLER AV GLEDE: Rob Kardashian og Blac Chyna kunne torsdag annonsere at de hadde fått sitt lille mirakel. Jenta fikk navnet Dream Renee Kardashian og ser ifølge sin far ut som han selv, men hun skal ha fått morens nese. Foto: Jen Lowery/Splash News, NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da gnistene mellom Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28) begynte å oppstå, var det lite som kunne stå i deres vei.

Forholdet har fått enorm oppmerksomhet, og både gode og dårlige perioder har ikke gått ubemerket hen internasjonalt.

Det var i januar at romanse-ryktene rundt dem først oppstod. Etter bare tre måneder som kjærester avslørte duoen i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de ventet sitt første barn sammen også.

I går var ventetiden over.

Torsdag 10. november november ble paret foreldre til en liten jente som har fått navnet Dream Renee Kardashian, ifølge E!News.com.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Dream Renee Kardashian 💕

En video publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

De nybakte foreldrene kunne ikke vente med å dele lykken sin med sine millioner av følgere etter fødselen.

I morgentimene fredag norsk tid har begge de stolte realitystjernene delt bilder og videoer av lille Dream Renee. Ekstra stolt later far Rob til å være.

- Dagen har vært fantastisk! Jeg er så heldig! Takk Blac Chyna for at du fødte vårt barn, og for at du er såpass sterk. Jeg elsker deg så mye og kan ikke vente med å se henne bli eldre dag for dag med deg, Chy, skriver den stolte faren på Instagram.

Han har delt et bilde av det lille nurket, som med tårer i øynene holder farens finger. Fansen og familien har allerede påpekt det lille vidunderets likheter med Rob.

- Jeg vet at alle sier at dette er min tvilling, men det der er definitivt nesa di Chy, skriver han.

Det er imidlertid ikke det eneste bilde den stolte faren har lagt ut. Han har også brukt Instagram til å hedre sin avdøde far, den berømte forsvarsadvokaten Robert Kardashian. Han fikk internasjonal oppmerksomhet da han forsvarte O.J. Simpson på 90-tallet.

Advokaten døde i 2003, men spiller fortsatt en stor rolle i livet til barna - Kim, Khloé, Kourtney og den nybakte faren Robert jr.

- Hun er en eksakt kopi, skriver Rob om Dream Renees likhet til sin bestefar.

- Pappa sendte oss en engel. Det er virkelig en velsignelse. Han er lykkeligere enn noen denne dagen. Jeg er så glad og lykkelig!, meddeler 29-åringen.

Det er ikke bare den stolte faren som har tatt til sosiale medier denne natten. Også Blac Chyna har vært aktiv på Instagram, der hun har delt en video av sitt lille mirakel. Den er sett av over 2,3 millioner mennesker allerede, og i kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner og komplimenter.

NYBAKTE FORELDRE: Robert Kardashian jr. og Blac Chyna jublet av babyglede torsdag, da de ønsket sin førstefødte velkommen. Det lille mirakelet fikk navnet Dream Renee Kardashian. Foto: NTB scanpix 
NYBAKTE FORELDRE: Robert Kardashian jr. og Blac Chyna jublet av babyglede torsdag, da de ønsket sin førstefødte velkommen. Det lille mirakelet fikk navnet Dream Renee Kardashian. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Mens dette blir Robs første barn, så har Blac allerede sønnen King Cairo (4) fra sitt tidligere forholdet med rapperen Tyga (26). Han er i dag forøvrig kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (19).

Ønsker seg stor familie

Selv om paret, som for tiden er TV-aktuelle i USA med reality-showet «Rob & Chyna», kun har vært kjærester siden januar, har de allerede store planer for fremtiden sin sammen.

- Rob vil at jeg skal ha rundt fire barn til eller noe sånn, avslørte Blac i en videosending på Facebook i midten av august, ifølge UsWeekly.com.

- Tre til, så fire totalt. Pluss King, så da blir det fem, utdypet Rob.

Reality-stjernen, som i lang tid har slitt med depresjon og overvekt, skal være overlykkelig over å starte familie med forloveden.

- Rob er lykkeligere enn noen gang. Han synes endelig livet er spennende igjen. Han var en morsom fyr før, og nå begynner han å bli seg selv igjen, sa en kilde til People i sommer.

LES OGSÅ: Ser du hva som er rart med dette Kardashian-bildet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer